Sdaklk Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Bir süredir İstanbulda yaşıyorum hamile olduğumu yeni öğrendim. Ve devamlı gidebileceğim hem özel hem devlette kadın doğum doktoruna ihtiyacım var tecrübe ettiğiniz tavsiyelerinize açığım.
Alizee Sdaklk İstanbulda Avrupa yakasında Banu Göker hakikaten süper bir dr. Şiddetle tavsiye ediyorum
Aslan10 Sdaklk çam sakuraya gidiyorum canım doktorlarindan memnunum acil durumlar da da medilafa gidiyorum 425 tl ücreti muayne ama çok iyi ilgileniyorlar barış beye gidiyorum
Goksu_argum_1 Sdaklk özel olarak özel Rami hastanesi dr.nehir bayram ı tavsiye ediyorum yüzde yüz normal dogumcu kolay kolay sezeryan yapmiyo kesinlikle tavsiye ederim
Sdaklk Bende Avrupa yakasındayım gerçekten devam edeceğim bir doktora ihtiyacım var yolun başındayım ve tecrübesizim . 2512tugbaclk >!!<
Dlbr23 2512tugbaclk Anadolu yakasında Pendik Medipolde Aytekin hanımı öneririm işini dürüstlükle ve özveriyle yapan çok ilgili ve bilgili doktor şiddetle tavsiye ederim
teachermom1 2512tugbaclk Göztepe Şehir Hastanesinde takipliyim. Gül Hanım ve Helin Nisan Hanıma gidiyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim.
Sdaklk Umaysmom_ Çok teşekkür ederim değerlendireceğim önceliğim kadın doktor daha sonra erkek doktor yinede çok teşekkürler
ozzlemk Sdaklk Özel gaziosmanpaşa kadın sağlığı merkezinde Ahmet hocaya gidiyorum ben çokta memnunum düşünebilirsiniz
Alizee Sdaklk kendi muayenehanesi. Süper bilgili ve pozitif bir doktor. Kızım olsaydı ismini verecektim yani, o kadar iyi
kubikka Nur_50 doğumunuz nasıl geçti doktordan hastaneden memnun musunuz? genelde sezeryana iteliyorlar diye yorum okumuştum
Canann1601 Atakent Acıbadem üniversitesi hastanesine gidiyorum doktorum Edis Kahraman.Cok çok memnunum doktorumdan tavsiye ederim 😊