Emine12456 Hafif sancılarım başladı gibi çok değil ama ne olur ne olmaz acil gitsem sezeryana alsa aç karınla mı gideyim evden tok karınla mı
Ceremua Emine12456 sezaryeni aç karınla alıyor canım su dahil içmemen gerekiyor yiyecek alımı 6 su alımı 4 saatti sanırım yanlış hatırlamıyorsam
_brcu88_ Emine12456 arkadaşım haftaya Perşembe doğum yapacak 13.30 da doktor aç karına gel bişey yeme demiş tabi yine de size en sağlıklı bilgiyi kendi doktorunuz verecektir ona bir sorun bence
Yazmelegi_ Emine12456 acil sezeryana girdim akşam 7 de yemek yemiştim 11.20 de doğuma aldılar o ara kan ne ver derken az az acıkmaya başlamıştım ve Genel oldum normalde ac olmak lazimmis
Ceremua Emine12456 sen aç karınla git normal doğumda da lavman yapabiliyorlar çünkü doğum sırasında dışkılama olabiliyor diye, baktın sezaryene geçersin gene de en az 6 saat bisey yememiş olman gerekiyor anestezi sebebiyle
Ceremua Yazmelegi_ evet bende acil sezaryene girmiştim en son 7 de yemiştim gece 1.30 da doğuma aldılar
Emine12456 @Ceremua daha belli değil bakalım sancılarım sıklaşırsa gideceğim inşallah hemen oluverir😍🙏
FatmAli0163 Emine12456 normal doğumda aç birakiyorlar herhangi bir komplikasyona karşı acilen sezeryana alabilmek için. Sezeryan icinde aç karna olmak gerekiyor.
agacall Emine12456 ben normal doğum yapmıştım doktorlar doğuma almadan önce gidin karnınızı doyurun gelin yağışınızı yapıcaz demişlerdi ertesi sabah doğurdum o zamana kadar da ara ara bişiler yedim
cokkasmabeabi Emine12456 ahahahah ben yer giderim ya. Sonraki açlık daha kötü. İkincide en son hurma yemiştim bol bol sabah doğum yaptım öğlen geldi anca yemek o hurmalar tok tuttu yoksa perisandim
agacall Emine12456 vallahi bende hep Farklı şeyler duyuyorum doktor ye diyince şaşırdım ama sorgulamadım genel olarak aç bi yapım olduğu için ahahahahaha
CemrePektas Emine12456 valla ebe bana kasılmalar düzenli olmaya başlayınca karnını doyur dedi. Çünkü hastanede su da yemek de vermezler, sezaryene döner diye dedi. O sebeple bişey diyemiyorum
Emine12456 @cokkasmabeabi bende yedim evde bekliyorum vallahi sancım artsın diye ne zaman artacağınıda bilemiyorum sonuçta sadece hurmayla bile duramam😅