Sdylk Merhaba herkese aslında ilk doğumumu baska bir doktorda yapmıştım ve genel olarak memnundum ama fiyat politikası aşırı arttı o yüzden yeni bir dr arayışına girdim hatice hanımda doğum yapan varmı
Ylzknn Sdylk Hatice Hanım Beykente geçti. Benim doktorumdu o gidince başka hastane başka doktora geçtim ben. Çok konuşkan biri fazla muhabbeti var
Hfzklm Ben takipli hastası olmama rağmen maalesef doğum yapamadım Hatice hocada doğum yapmak istiyorsanız doğumunuzun mesai saatlerinde olması gerek aksi halde gelmemek için bahanesi çok bahaneyi çözmek içinde ekstra ücret alıyor
filizkaplan Hfzklm bütün özel hastanelerde öyle bi durum var mesai dışında doğum gerçekleşirse doktorunu çağırtırıp ek ücret ödeniyor
Hfzklm filizkaplan keşke tek problemim doktorun gelmemesi olsaydı ellerinde kan depom boşalana kadar aileme haber vermediler kan sınırım 3 e inince bize başka hastane bulun biz elimizden geleni yaptık dediler başka hastanelerin hasta kabul etmelerindeki sıkıntıdan haberiniz vardır umarım kimi arasalar gelmedi hastaneye kendi doktorlarından
Aybukedemirkale Hfzklm şuan Hatice hanıma gidiyorum doğum yaptinizmi çok zaman geçmiş ama önerileriniz neler 16 haftaligim
Mercan96 Aybukedemirkale ben de Hatice hanıma gidiyorum. 20. Haftamdayım Mesajı okuyunca biraz tedirgin oldum. İnşaallah sıkıntı yaşamayız doğum sürecinde. Şimdiye kadar çok memnundum Hatice hocadan