Mommysu Kivircik01 Ben İlk gebeliğimde 1 ay folik asit içtim ve gebe kalmıştım. Folik asit mucizesi demiyorum ama vücudu hazırladığını daha doğrusu eksikliği tamamladığını duymuştum. Değerlerine bakıp doktor önerisiyle içebilirsin
Mommysu Sunshine__ Hava sıcak sürekli buz yiyorum çocuğuma zararı olur mu Malum havalar çok sıcak bebeğim bu sıcaktan etkilenir mi Bu iki soruyu daha bu gün gördüm ahajsjs
Sunshine__ Mommysu Çok mükemmel bir soru ya çocuk içerde donarsa nolcak çocuk öksürük olabilir yazık günah bence yemesin 😂😁😂😁😁
Tugba_turk46 En büyük saçmalıkta hamilelikte sigara içiyorum bebeğe zararı olurmu diyen manyaklar buzun kolanın limonun zarar vereceğini düşünüp sigaraya zarar verirmi diye sormaları harbii cahillik🥴😬
EmreBeyiBeklerken Gebeyim15 bundan 4 sene kadar önce de bu forumdaydim, dondurma yedim bebeğim üşütür hasta olur mu, kola içtim erir mı falan vardı 🤣🤣
Mommysu Kivircik01 Buzun ne gibi zararını düşündün de yazdın, evinin sıcaklığının bebeği etkilediğini nasıl düşünüyorsun 😂 ha birde Dalga geçenleri görünce sinirlenen insanlar daha bi komik oluyor 😂
Tugba_turk46 Kivircik01 son 7 saaat 😁 ama benim pilim bitti cümleten herkese hayırlı geceler sabah güzel haberimle görüşmek üzere ♥️