Alkaan5561 25 haftalığim,bı ilk haftalarimda oldu birde şimdi akintilarim kokulu oluyor bazen de sümüksü bir yapıda.sizlerede oldumu acaba enfeksiyonmu?? Ve aşırı akıntım var hissediyorum aynı adet gibi.acil görüşlerinize ihtiyacım var kizlar
Mommysu Alkaan5561 belirtileriniz idrar yolu enfeksiyonuna çok benziyor bence bi doktora gidin. Kokulu akıntı, yanma kasık ağrısı genelde idrar yolu enfeksiyonu oluyor
Tgbnrbltt Alkaan5561 28. Haftamdayim sarı akintilar geliyor doktoruma yazdım çok yıkama o bölgeni kuru tut yazdı ama yanma kaşınma koku falan yok bende
ardengunes Alkaan5561 ah ahh fitille geciyo canım başka türlü geçmiyor malesef ben hamileligimden bu yana çekiyorum geçiyor tekrar basliyo fitil kullanıyorum ismi donaxyl
Alkaan5561 Mommysu sadece kokulu akıntım var diğerleri yok.18inde kontrolüm var bol bol su da içiyorum😥
Mommysu Alkaan5561 Tek kokulu akıntı hiç yaşamadım sizi yanlış yönlendirmek istemiyorum. Yaşayan biri mutlaka yazar 🥺
Alkaan5561 Tgbnrbltt evet bende de sarı akinti afedersin sümüksü yapıda,bende yikadikca yıkıyorum aslında çok ta yikamamak gerektigini biliyorum🫣
Alkaan5561 ardengunes doktor verdi dimi? Yani umarım yoktur bir haftaya gidicem kontrolüm var soylicem🥺
Damlaturkmen Bende donaxyl kullanıyorum aynı sıkıntı bendede vardı doktorum fitil verdi ana arada sanki yine koku yenilenıyor yıne kullanıyorum
NaZende1600 Bende başımdan beri çekiyorum hafif yeşilimsi sarı fitil şase kullanıyorum geçiyor sonra yine tekrarlıyor hamilelikte böyle oluyor gerçekten çok yoruldum bu konuda
Alkaan5561 srnkckdlgc ya bu durum bebeğe zarar vermiyor dimi.sonucta tekrarlanıyor.bu sıcakta içime atlet bile giyiyorum ayağıma çorap giyemiyorum sıcak bol su kuruluyorum artık can sıkıyor.bugunde kasıklarım ağrımaya başladı l.yatin eşim gelince acile gidip tahlil vermeyi düşünüyorum
srnkckdlgc Alkaan5561 bebeğe zararı olduğunu sanmıyorum ama insan yine de tedirgin oluyor bende ayaklardan üşüttüm ara ara kasıklarım ağrıyor çok dikkat etmek gerekiyor