Esraaaaacun Sizlerde kötü doğum yorumları veya yazıları okumakta bıkmadınız mı kendimizi boşuna strese sokuyoruz yaşayıp görücez kızlar her anın tadını çıkaralım 😍😍😍
Balbebek012 Esraaaaacun kesinlikle haklısın bir an ince de doğuruyım istiyorum ağrılaedan usandım 😵💫😵💫😵💫
Bsrozby Esraaaaacun uygulamaya göre 1 gün var artık doğurmak istiyorum ağrılar ve sıcak fena ediyor 🤦♀️🤦♀️😪
1prensesannesi_ Esraaaaacun benim de 28 Ağustos gibi doğumum normal olduğu için kızım ne zaman gelmek isterse o zaman gelicek yalancı sancılarım başladı bakalım ne zaman gelicek 🥴 🤭
Esraaaaacun Kızlar benim doğumum Allah nasip ederse 25 Ağustos tadını çıkarmaya bakıcam her anın minik pandamı göreceğim için heyecanlıyım ayyyy 🌸🥰🥰
Esraaaaacun Marly21 İnşallah kuzum benim 😍 hazırlığı bile ayrı güzel Rabbim gerçekten içten isteyen ve bakabilecek olan herkese nasip etsin 🙏🙏
Tusse18 Bsrozby benim ağrılarım erken başladı sanırım 24+1 çatı kemiği kasık ağrılarım var 😭ve hiç geçmiyor
Esraaaaacun @Balbebek012 @Bsrozby kızlar kesinlikle özellikle gece giren kramplar çekilmiyor bir daha çocuk yaparsam kışa denk getirmeyi düşünüyorum 😀😀
Marly21 Esraaaaacun benim ilk oğlum 23 Ağustos yoldaki 18 Ağustos olacak istesem denk getiremezdim 😂😂
mrvsrcn Esraaaaacun o kadar hamile kalmaya çalıştım aşılama ile hamile kaldım çok şükür elhamdulillah tabiki ama 3.trimester yüz yılın sıcağına denk geldi ve daha 31 haftalığımmm😩🤯🫠
Esraaaaacun 1prensesannesi_ bende dd aynı şekilde ama sezaryan olacağım ben sağlıkla gelsin minikler 😀ilk kucağıma almada tırsmıyor değilim 😀
Esraaaaacun Marly21 istesen bu kadar denk gelmez 😍😍benim eşim doktor konusunda cinsiyet olarak seçici ben öyle düşünmüyorum oysa bende dedim iyisini bul ona gidim diye buldu da o yüzden özele gidiyorum 😀😀
Esraaaaacun 1prensesannesi_ zaman çok hızlı geçiyor inan ben ev ile uğraşıyorum bir yandan hazırlık falan yapıyorum bi baktım son 2 haftaya girmişim