Seymaemre Merhaba kızlar 20. Haftamdayım bebeğimin hareketlerini akşamdan beri hissetmıyorum normalde en fazla 3 4 saate bir hissederdim doktora gitmelimiyim tatlı yedim otrdum tık yok 😢
A_e_dmr Seymaemre korkma canim bende 1 gun hissetmedigim oldu kendimi yorunca hareket etmiyodu uyuyudur buyuk ihtimal
zlemzcanzl Seymaemre Seymaemre ben 20. Haftamda hissetmiyordum bile 23 de hissetmeye başlamıştım ama 20 li haftalarda bazen hissedemeye biliyorsun korkma
Seymaemre FHKK ya cok korkuyorm sürekli evhamlıyım ınsallah normaldir insallah uyuyordur 😢 normalde sabah benden once kalkardı🤦🏻♀️
Sekine Olu yor oyle panik yapmayın.bebek genelde uyuyor o yuzden bi kac gün hiss edemezsinz. Normal yani
ayaniz Seymaemre 26.haftaya kadar net hareketler olmayabiliyor.. bol bol su için tekrar tatlı yiyin solunuza yatın.. kötü seyler gelmesin aklınıza
Ecrn21 Yorulduysanız hissetmeniz zorlaşır o da yoruluyor çünkü bende sizin gibi bir gün boyunca hissetmedim hemen doktora gittim içerde keyfi yerindeydi halen bile tam olarak hissetmiyorum düzene zamanla girecek sanırım
Seymaemre Ecrn21 yorulmadım hiç :( o yüzden de daha cok korkuyoorm Zaten Allahım yüreğime su serpcek bi hareketi olsa ya keşke ağlcm korkudan 😭
Sibelemre Seymaemre bi iş yapman gerekmez en ufak iste yoruluyoruz bu dönemlerde o yüzden bizim oturup kalmamiz bile yoruyo bizi
Sibelemre Seymaemre benimde hareket etmedi birgün doktora gittim ben usuttugum için ve yorgun olduğum için öyle oluyormuş oda usuyormus yani inşallah iyidir seninde yinede imkanın varsa doktora git
Elifasell Sabahleyın ben de aynı postu actım 32 haftalık olduk ilk defaboyle yaptı butun gece herseyden yedım ama beyefendı kahvaltı beklıyodu heralde sıkı bir kahvaltı yapımca sımdı hareketlenmeye basladı vucudunu yorgunsa fılan ondan da olabılır
Serraaa Aynısı bendede var dunden geceden beri hıssetmıyorum kalbım agzımda nerdeyse ama gecende bı ara olmuştu doktora gıtmıştım bı sıkıntı yok demişti ALLAHın ıznıyle saglıkla kavusuruz tum anneler bebeklerine 🙏🙏
Cantanem44 Aynısı bendede var 20+3 sabahtan beri hiç hareket etmedi bende uzandım yarım saattir hissetmeye çalışıyorum yok Koç burçları inatçı oluyormuş ya hani😎 inat etti benim sıpam diye kendimi frenliyorum bende çok evhamlıyım 😒 en az 1 kere hissederdim ama Yok işteyim valla endişeye sokuyor beni uzandım yine yok😡
Muhammedamine Seymaemre yeri gelicek 2-3 gün oynamayacak o haftada düzenli hareket beklemeyin canım hafif dahi olsa hissediyorsan bu senin için yeterli 29. Hafta itibari ile hareket düzene giriyor kafaya takacak haftada değilsin üzülme boşuna 🤗
Efuli53 Seymaemre şuan bende karanlık odada yattım hareket etmesini bekliyorum. Çokta emn degılm ama bugn hc hareket etmedi galıba. Dün gece de bi o kadar hareketlıydı.