Esmanur43 Günde neredeyse 2 kez hıçkırık tutuyor bebeğimi anne karnında olmasına rağmen çok net hissedebiliyorum sizde de bu kadar sık oluyor mu her gün her gün yaşıyorum bu durumu 🥹
Kadersen01 Esmanur43 aynen ciğerleri gelişiyormuşş 🙂 bizde 38 haftalığızz 30uncu haftadan beri hissediyorum 🫠
defnezumram Esmanur43 33 haftalığım az önce annemle eşime dinlettiriyordum bende düzenli kalp atışı gibi atıyor karnımda🥰🥰
Esmanur43 cagla9094 postu açtığım da hıçkırıyordu hala hıçkırıyor geçmedi diye sinirlenip sert hareket ediyor 😂
Tutumug 36.haftadayız 32. Haftadan beri hissediyorum hıçkırıkları çok hoşuma gidiyor🥰günde bazen 3 defa hıçkırık tuttuğu oluyor
Seyhan494 Esmanur43 benimki sürekli hıçkırıyor en az günde 2 kez çok şeker oluyor cigerlerinin geliştigibi gösterir hıçkırsın mis gibi 🥰
feyzcvs Çok merak ediyorum hıçkırığı nasıl anlıyosunuuz 😅 henüz 23 haftalığız biz anlayamam heralde ben
Esmanur43 turkuaz_ sanırım erken daha 30 dan sonra net hissediliyor ama bazı bebekler de hıçkırmıyormuş sanırım
Zehross03 Esmanur43 günde 3 4 kere tutuyor ve 10 dk sürüyo en azı hemşire nst çekecek hıçkırığın bitmesini bekliyoruz 10 dk 🤣