Merveayhan Kızlar nasıl iciyosunuz bu ilacı ben ne zaman icsem kusuyorum doktor acaba değiştirir mi söylesem 😣 sabah perişan oldum yine içim dışıma çıktı 😐
Asilinannesi Merveayhan sabahları içmek zorunda değilsin mesela akşam uyumadan iç hemen uyu ben öyle yapıyoruö
aysql05 Merveayhan ben akşam alıyorum hiç bi şikayetim yok günün hangi diliminde rahat isen o zaman iç canım dene bi
Merveayhan Diclemahmut doktora söyledim ilacı içince böyle böyle oluyor diye düzenli icemesen bile arada içmeye çalış dedi değiştirmedi niyeyse içmem lazım vücudunda eksikliklerin var doğumda yardımcı olucak dedi 😐
Merveayhan Aç iken denedim öğlen denedim kahvaltının peşine gün içinde gece değiştiriyorum sürekli ama her seferinde çıkarıyorum ne varsa zaten ne zamandır icmiyordum icmeyince baş agrilarim oluyor sabah içeyim dedim daha beter oldum 😥
nura23 Merveayhan açıkçası ben demedim doktora direkt bıraktım salı gideceğim o zaman diyeceğim. cunki o ilaç hemde kabz yapıyor. ama onun yerine başka biri verile bilir postlarda okudum daha iyi bir ilaç var hem kabz yapmıyor hemde mide bulantı
Kadir3565asli nura23 regenis max o ilac bunu kullanılabilir diniz fiyat daha pahalı ama vitamin olarak dahaa iyi
serapinci Merveayhan canım yatmadan içiyorum hemen yatıyorum daha hiç bulanmadı miğdem şükür😁 sende öle yap derim hemen bırakma bi dene baktın olmuyo söylersin doktoruna 😊
Merveayhan serapinci iki aydır debeleniyorum kuzum bu ilaç yüzünden kontrolde söyledim değiştirmedi bı daha diyeceğim şimdi ne zaman icersem içeyim midemi kaldiriyo nedense
Gmzort Merveayhan İlk başlarda benimde bulandırıyordu içtikçe alıştım artık bulandırmıyor sabır göstererek içmelisiniz 38.haftamdayım
serpil60 Bende çok zor içiyordum en son doktoruma söyledim içemediğimi ve değiştirdik . Şimdi imom kullanıyorum
Merveayhan Kadir3565asli bakalım degistirmezse başka doktora danisip değiştiririm artık fiyat önemli değil yeter ki midemde dursun çocuğuna faydası olsun