Haticehrkc Merhaba kızlar. Ben yeni hamileyim, Adana’da tavsiye edebileceğiniz kadın doğum doktoru kim olur? Güzelyalı hastanesinde kıvılcım bektaş varmış onu duyan bilen var mı acaba? Daha önce de Ortadoğu Hastanesi’ndeymiş galiba.
pandasever Haticehrkc Medical Park adana hastanesine gidiyroum. Dr m Burcu Yücesoy mükemmel bir Dr hem ilgili hem bilgili. Güler yüzlü pozitif açıklayıcı bir Dr. İlk günden beri onda takipliyim. Riskli zor hamilelik geçirmeme rağmen tecrübesi ve pozitifliği ile süreci çok güzel yönetiyoruz. Kesinlikle tavsiye ederim pişman olmazsın. Ayrıca da acil bir durumda yada birşey olduğunda ulaşabiliyorsunu,. Böylece sürekli acile hastaneye başvurmaya gerek kalmıyor.
Merve10 Haticehrkc canım Güzelyalı da Bayram bukan var ben ona gidiyorum çok iyi bir doktor tavsiye ederim
zumrasmom1 Haticehrkc kıvılcım bektasa arkadasim takipliydi gayet güzel bir süreç geçirdi sezaryene yarım saat sürdü bebisine kavuştu hemen dikişi falan da çok güzel atmıştı.
Haticehrkc zumrasmom1 ben de Instagram’da falan bi baktım da samimi birine benziyo bilemedim yine de, biraz da evhamlıyım beni rahatlaması lazım, güvenmem lazım 😂
Merve10 Haticehrkc bayan olarak orada tanıdığım Gülşah var ama benim pek hoşuma gitmedi . Bayan istiyorsan algomed hastanesinde Ayten var çok iyi o da. Ama eşin çok katı değil ise kesinlikle bayram derim doktora her türlü ulaşılabilir biri
pandasever Haticehrkc 26 haftalık olduk bugün ilk günden beri Burcu Hocama takipliyim. Siz kaç haftalıksınız
pandasever Haticehrkc evet evet bende bu isteğim ve araştırmam sonucunda kendisini tercih ettim. Ssvd da yaptırıyor Muş kendisi.
pandasever Haticehrkc benimde öyle inşallah Allah’ım hayirli ve gönlümüze göre doğumlar nasip eder canım benim 🌸 bende normal doğum çok istiyorum yaşadığım olaylardan dolayı hastane travmam var. Çok korkuyorum sezaryen dan ameliyat ortamından felan
Haticehrkc pandasever amin inşallah hayırlısıyla kucağımıza alırız bebişlerimizi 🙏🏻 sakin kalmaya çalışacağız bu yüzden de Dr çok önemli işte güven vermesi lazım her aşamada. Çünkü bazıları sezaryen kararını keyfi veriyo seni de zorda bırakıyo. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi canım 🩷