elmas8 Merhaba kızlar. Bebek küvet seti alanınız var mı ne önerirsiniz? Veya almalı mıyız? Tavsiyelerinizi bekliyorum 😊
Matmazelbebi elmas8 Katlanırdı alma düşüncem fakat su sızdırıyormuş belli bir süre sonra o yüzden almadım. E bebekten pembe renk küvet seti aldım
MerveTeyze Herkes katlanır almış da tek başına bebeği yıkamak istesem kolay oluyor mu şu filesiz altı süzgeç gibi olanlar var ya bana da o kullanışlı olacakmış gibi geliyor
elmas8 MerveTeyze valla bende çok kararsız kaldım. Kullanan deneyimli arkadaşlarım lütfen yorumlarınızla yardımcı olun :)
__mom1 MerveTeyze benim evde hiç yer yok diye katlanır aldım ama kişinin becerisine kalmış bi durum direkt kucağına alıp duşta yıkayan bile var
MerveTeyze __mom1 benim kastettiğim şu  İlk yıkama tek olmaz tamam ama yeri gelecek tek yıkayacağım sonrasında başlığı değiştirdim duşta çok sert su vurmasın diye bebeğimle duşa gireceğim biraz büyüdüğünde babası da halleder kese yapacak değiliz sonuçta bu küvette tek başında rahatlıkla çıldırmadan çocuk yıkayan var mı ? Yada katlanır küvette ?
__mom1 MerveTeyze bizimkisi daha doğmadı bilmiyorum ama ben bunun yorumlarına baktım pek iyi yorumu yok
Deletedmom0071 elmas8 ben normal bebek küveti kova ve maşrapa aldım bir de en önemlisi file. Yeni doğduğunda lazım oluyor 🌸 set met bilmiyorum 🤷🏻♀️