Hilalina Allahim nasip ederse son 4 gün kaldı oğlumu kucağıma almaya. İsmimiz aslında belli Kuzey💙 6 Yaşında ki kızım da Mert ismini çok istiyor Mert de ekleyelim diyor. Eşim de Mert ismini beğeniyor. Sizce Kuzey Mert uyumu nasıl? Yardımcı olun banaa🌸
bebikveben Hilalina Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin. Bence olmuş ya tam yakışıklı erkek çocuğu ismi😂 benim de oğlum olacak Allah nasip ederse, biz de Kaan düşündük. Size de fikir olsun😂
Hilalina bebikveben ya o kadar kararsızım ki bana kalsa tek Kuzey ama kızımın hevesini de kirmiyim diyorum🙂 Kaan ismi de çok güzel adıyla yaşasın yavrum
Hilalina tubakerem Bana kalsa tek Kuzey olsun ama kızımın hevesini kırmak istemiyorum bakalım neye karar vereceğiz😊
Hilalina Matmazelbebi amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım 🙏🏼 Ya söyleye söyleye bana da uyumlu gelmeye başladı ama Kuzey Mert uzun mu olur ki diye düşünüyorum:)
bebikveben Hilalina bence uzun değil ya. Farklı bile olmuş. Sadece Mert değil yani Kuzey Mert. Havalı oldu sanki😂
Hilalina bebikveben ya teşekkür ederimmm😊 bakalim babasına satiyorum kimliği çıkarmaya gidince sen istediğini yazdır diyorum bu sorumluluğu bana verme diyor 🤣