Fatmateke Kızlar 36+6 haftalığım duşa girerken farkettim nişan gibi bir şey geldi biraz bel ağrım var acaba ne anlama geliyor hastaneye gitmelimiyim sizce
beyzatlas Fatmateke rengi önemli sanırım benden de devamlı geliyo jölemsi ama beyaz kahverengi ya da kan şeklinde gelmesi lazım dedi doktor
Mediha99 beyzatlas bugün muayene oldum ben de doktor kanamam olabileceğini söyledi çok ağrılarım var sancım hani aralıklı değil bacaklarıma vuruyor ağrısı her tuvalete gittiğimde peçeteye geliyor kan bilmiyorum ne yapacağım
Papatya_kokuyo5 beyzatlas canım benim akıntı sekilinde çok hafif pembelik vardı bir kısmında dıkkat etmesem anlamayacaktım yanı çok koyu bir renk degil
beyzatlas Papatya_kokuyo5 İnan kaçtır bendende öyle yoğun geliyor ki bu her gittiğimde soruyorum rengi önemli diyo çocuğunu hareketlerini hissetmezsen kahverengi ya da kan gelirse suyun gelirse ya da sancıların uzandığında geçmiyorsa hemen beni arayıp hastaneye geliyorsun dedi
Papatya_kokuyo5 beyzatlas kişiden kişiye değişiyor ya bence çünkü ben doğuma gidene kadar benim bebegın hareketleri normaldi tesadüfen gittim ben hastaneye