Elif2143 Kızlar detaylı ultrason ıcın doktor arayısındayım. Fiyat bılgısı ve doktor ısmı yazarmısınız
Kahvetelvesii Elif2143 algomentte osman cakara godiyorum ama daha var ultrasonluk buyuk ihtimal ona yaptiririm. Aranizda osman beye yaptiran varmi
Pnrdl Cüneyt evrükeye gitmiştim 1100 TL ydi son zamlardan sonra ne oldu bilmiyorum ben şok memmun kalmıştım 2 hafta arayla tekrar çağırıyor hatta 2 kontrol için
xAlpellax Cceylann01 acaba ne zaman gitmiştiniz ve nasıl randevu aldınız telefonlarına bir türlü ulaşamıyorum
Pnrdl Elif2143 evet randevu alınıyor kendi kliniği var bana numarasını kendi doktorum vermişti ama internette ve instagramda da yazıyor numarası
Ozlm_31 Atlasmom01 altinkoza da radyoloji yapıyormuş rapor veriyormuş doktora gösteriyormuşuz raporu dün yapacaktım vazgeçtim 1000 tlydi
Cceylann01 xAlpellax çok oldu canım 0 322 338 60 60numara bu burdan arayıp özel muane için randevu alacaktım de dr adını söyle
Elif2143 mhmtsmy pekı bebegın fotografını felan verıyormu ? Detaylı sekılde acıklayıp raporamı yazıyor.