Mimozaaaa BusenurOzkan- kesinlikle doğru söylüyorsunuz, hayırlısı olsun inşallah hepimize nasip olsun inşallah hayırlı zamanda🌸🌸
Umhnylmz Mimozaaaa hamilesiniz kan verin bence 🥰 çok mutlu oluyorum böyle pozitif testleri görünce 🙈🥹🤍
Mimozaaaa Umhnylmz kan verdim ama sonucu <5 çıktı negatif oluyor sanırım, yükselebilir diyorlar, ama idrarda pozitif çıkıp kanda çıkmama durumu olabilir mi emin değilim inşallah vardır reglime 2 gün var bekliyorum bakalım 🤷🏻♀️🌸🌸
rabiaozcans Mimozaaaa benimde böyleydi kan verdim pozitif çıktı. hatta bu kadar bile belli olmuyordu 2. çizgi🙏
Mimozaaaa rabiaozcans benim kan sonucum <5 çıktı reglimi bekliyorum olmazsa tekrar vereceğim bakalım inşallah vardır 🌸🌸
rabiaozcans Halilesma @Mimozaaaa benim beklenen regl günüme 5-6 gün kala testte aşırı silik çizgi çıktı. kan verdiğimde beta 18’di. 3 haftalık hamileydim. bilginize🙏 beta değeri yükselmeye başladığı için silik çizgi çıkıyor
Kaykinadile Mimozaaaa çok erken test yapınca silik çıkıyor ama adetten 10 gün geçince yaparsan muhtemelen olma ihtimali oluyor
Mimozaaaa Kaykinadile evet ben de adet günümün geçmesini bekliyorum günler geçmiyor ama en doğru sonuç için beklemek zorundayım 🌸
Sumeyyealts Mimozaaaa evet ben de bu şekilde öğrendim gebeliğimi adete 5 gün kalaydı çok zor görmüştüm hayırlı olsun inşallah 🥰
Mimozaaaa Sumeyyealts kan testi negatif gibi geldiği için çok ümitlenmemeye çalışıyorum, inşallah vardır dua edin 🌸
Ruyaninprensi Mimozaaaa Ben oğlumda kan esti verdim 6.8 çıkmıştı sonra 15 oldu derken bak şuan 3 yaşında inşallah seninde vardır canim benim içini ferah tut
Sumeyyealts Mimozaaaa iki gün sonra tekrar kan verin derim 5 çok düşük bir değer değil yükselme ihtimali yüksek
Mimozaaaa Kahvesever hayır henüz yapmadım reglimin gecikmesini bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum, şuan reglime 1-2 gün var
Mimozaaaa Sumeyyealts evet ben de tekrarlamayı düşünüyorum ama reglimin gecikmesini bekleyip öyle yapmayı düşünüyorum ,bu süreçte regl olursam zaten gebelik yoktur ama olmazsa tekrar yapacağım şuan bir kaç gün bekleyeceğim bakalım
Beyzanur4155 Mimozaaaa canım 5 ve üstü hamilesin hamilesin yani şuan bende böyle öğrendim ❤️🧿normalde 1,2 çıkmadı lazım
Mimozaaaa Beyzanur4155 ya inşallah öyledir emin olmak için sabırsızlıkla gecikmeyi bekliyorum Allah bana da benim gibi isteyen herkese de nasip etsin inşallah 🌸❤️