limoncicegimFO ? Din kültürü ve ahlâk bilgisi ögretmeniyim ikinci bir bölüm okumak istiyorum ama kararsızım bölümler hakkında sağlık yönetimi çocuk gelişimi Yada başka?
Yenibirannee limoncicegimFO eşim dış ticaret mezunu ve ihracat yapıyor cok yoğunlaşıyor dönem dönem bence dis ticaret yada lojistik bölümlerinin onu cok acik. Kardesimde tercih yapti bende onunla beraber yaptim. Ama sizin kafanizda yada sunu okuyabilirim dediginiz bir bolum var mi? Çocuk gelişim biraz yorucu bence sağlık yönetimi olabilir
Mediha99 limoncicegimFO tıbbı dokümantasyon ve sekreterlik çok kolay bir bölüm aksini iddia etmeyin lütfen arkadaşlar KPSS de çok düşük puanla aldım yapıyır
Deletedmom0071 limoncicegimFO zaten bizim ilahiyat bölümü gayet önü açık bir bölüm gerek yok bence ikinci öğretime. MEB, Diyanet, özel okullar, üniversite/akademi çalışacağımız çok yer var canım 😅
Gam Yenibirannee İngilizce seviyeniz önemli bu bölümde sadece bitirip mezun olan çok insan var işsiz ingilizce çok lazım genelde yani iyi bir firmada iyi bir pozisyon için. Benim İngilizcem olmasına rağmen ikinci bir yabancı dilim olmadığı için bile sıkıntı yaşıyorum
limoncicegimFO Mediha99 ben lisans mezunu olduğum için önlisans bir bölümden atanamam o yüzden tıbbî dökümantasyon olmaz
Yenibirannee Gam artik çeviri programları sayesinde hersey halloluyor bilgisayar başındayken bazen esim yerine ben yapıyorum. Ama dediginiz gibi dil gelisimi extra oluyor
Deletedmom0071 limoncicegimFO evet ama diğer bölümlerin de mezunu çok. Bizim atamalarımızın puanları düşün en azından. Alan çalışsanız öğretmen olarak daha rahat atanırsınız onu demek istedim…
limoncicegimFO Deletedmom0071 neredeyse 80 oldu yine kendi alanıma çalışıyorum ama ekde birşey okumak istiyorum
limoncicegimFO Zeyneb_mihrap76 istanbul üniversitesi nde varmış ben sadece önlisans var sanmıştım cnm çalışma olanakları iş imkânları nasıl
Ervaduru limoncicegimFO önlisans bölümleri AÖF den muhasebe ve vergi uygulamaları büro yönetimi ve yönetici asistanlığı bilgisayar işletmenliği 4 yıllık bölümler cocuk gelişimi insan kaynakları yönetimi çalışma ekonomisi ve end ilişkilerş
Mimi10 Özel eğitim öğretmenliği. Sabırlıysan yapabilirim diyorsan güzel bir bölüm ve kolay kolay da önü kapanmaz🌺