Herhangibirisiiiiiii Kızlar 28 haftalık hamileyim vajina girişimde eklem ağrısı gibi bi ağrım oluştu bugün, devam ediyor sabahtan beri yürürken zorlanıyorum sizce normal mi ?
Rabis0446 Herhangibirisiiiiiii Bebek aşağıya baskı yapıyordur eklem ağrısıdır demişti doktorum aynısı bende de oldu ama hareketsizken dinleniyorken de ağrıyorsa hala doktoruna görünsen olur
Herhangibirisiiiiiii Rabis0446 Yok dinleniyorken bişeyim yok canım normalde sürekli dinleniyorum evdeyim zaten ama bugün merdiven çıktım ondan mı oldu diye düşündüm bian. Ama uzun sürünce endişelendim biraz.. Erken doğum vs değildir heralde demi 😃 sizin ne kadar sonra geçti
Rabis0446 Herhangibirisiiiiiii yorulduğum da hala oluyor 35+4 üm o zamanlardan beri yavaştan başlamıştı hayır hayır korkma dinlendiğinde geçmiyorsa bakalım demişti doktor yürürken yatakta sağa dola dönerken hareket halindeyken varsa sorun yok kendini yorma 😌
Herhangibirisiiiiiii Rabis0446 Aynen aynen yürürken bi de yatakta sağa sola hareket ederken oluyor ☺️ içimi rahatlattınız sağolun 😍