Esraguvennn Hayat70 bu şekilde ki durumlarda hemen doktora gidin. Ona göre progestan verir kan sulandırıcı başlar vs. Benim ilk gebelik normal daha sonra kürtaj oldu şimdi yine gebeyim kan sulandırıcı verdi doktorum uzun bir süre onu kullandım. Zaten verdiği ettiği her ilacı açıklar size
Hayat70 Esraguvennn Acile gittim daha keseyi goremedgimiz için yerleşme kanaması dediler.Bi tane iğne yaptılar bir de progestan verdiler onu kullanıyorum.Bugunle 5.gun hala kanama devam ediyor.Randevum Çarşamba günü.Bir bacak ağrım var sorma dayanamıyorum.
Nurays95 Hayat70 canım bende pcos’um. 2 hafta once kurtaj oldum. Senın gıbı 4 yıl sonra olmustu. Ilk gebelıgımdı. Doktor bıdahakı gebelıkte kan sulandırıcı başlıcakmış. Ihmal etme gıt bence
Hayat70 Nurays95 Gerek görür mü bilmiyorum ki.Daha randevumada var aslında.3ay sonra kendiliğinden oldu bende.Rabbim tez vakittede senin kucağınıda doldursun insAllah.😘
Nurays95 Hayat70 amın ınsallah 🥰 benım 6 haftalıkken kalbı durdu. 6+1 de kalp atısı vardı 6+4 te gıttıgımde kalp atısı durmustu.
Hayat70 Nurays95 Benim 8+2 de gittim kalp atışı durmuştu çok kanama vardı.Hemen kürtaj yaptılar.Bazi testler yapıldı sonuç bekliyoruz şimdi.
Hayat70 Nurays95 Romatoloji, tıbbi genetik ve hematoloji bölümüne gittim .Kromozom testi gen testi yaptılar kanımda sorun varmı diye baktılar eşime de aynı şekilde. Ama sonuçlarımiz 3ayi buldu çıkmadı.Halbuki 2 aya kalmaz demişlerdi.
Nurays95 Hayat70 genetik bölümüne bizde gittik 2 hafta önce bize de 3 4 haftada çıkar sonuçlar dediler beklemedeyiz. İnşallah bı sorun cikmaz.
Hayat70 Nurays95 Valla benim sonucum sözde 2 ayı bulmayacakti benimki 2bucuk ayda çıktı şuan 3 ay oldu daha eşimin ki çıkmadı gösteremedik bir türlü.Umarim senin sonuçların erken çıkar kuzum.😘
Nurays95 Hayat70 hadi ya hastaneden hastaneye değişiyor diyolardi. Benim sonuçların çıkmış canım esiminde öyle. 2 hafta da çıktı. Randevu aldım bakalım inşallah güzel şeyler duyariz. İnşallah seninki de bıan önce çıkar insan stres oluyor 😘