Kubraaag Kızlar bu ay bebek düşündük ve bir haftadır basim dönüyor. Geçen ayki adet gününe 3 gün kala adet gibii bir şey oldu. Normalde 35-40 günde bir adet oluyorum. Sizce adet gibi yerleşme kanaması olabilir mi bu, yaşayan var miiiii?
Zulalg Kubraaag erken gebelik testleri var onlar 1 hafta öncesinde bile gösteriyor alabilirseniz ondan alın🙏🏻
Zulalg Kubraaag ben de akşam üstü yapmıştım açıkcası. Sabah daha sağlıklı deniyor ama bence saatle alakalı değil😂
Gmzgkck_ Kubraaag bende aksam bu saatlerde yapip acile kan vermeye gittim gecen hafta varsa çıkar bence
Zeynep1121 Valla ben adet öncesi test almistim kuzum 5 gun vardi ogrendim şuan 6 haftalik olduk bi dene istersen yerlesme kanamasi da olabilirr. Umarim vardir.Kubraaag
Kubraaag Zeynep1121 yaptım negatif :( adet dongime göre 20 augustus gibi adet olacaktım onun da etkisi olablir mi acaba yoksa çok mu zorluyorum 😀
Zeynep1121 Aç karnına yap ilk idrarınla olabilir tabi bebeğin tamamen idrarda çıkması için 14 gün geçmesi lazımmış doktorum öyle demişti bana. Benim geçen ay adetim bitti bittiği gibi direk kalmışım ona göre işte😂😂
Zeynep1121 Zeynep1121 yaa çok teşekkür ederim kuzum daha 6 haftalık gelişimini etkileyecek diye çok korkuyorum ama azaltamiyorum inşallah dediğin gibi olur 🥺