EsmAsf eylem_ benimde öyle şuan 33 haftalığız dönsün diye uğraşıyorum ilki normaldi Buda normal olsun istiyorum umarım döner
tunamomm Arzu_Ak bebeğin döndüğünü hissettiniz mi peki Bebek büyüdükçe yerleri daralıyor herhangi bir ağrınız fln oldu mu donerken
Arzu_Ak tunamomm 1 haftadır bacak aramda ağrı oluyor belimden bacaklarıma kadar ağrıyor hatta bazen yürüyemiyorum ama döndüğünü hiç hissetmedim
Mutlulukkk Arzu_Ak umudunuzu kesmeyin. Ters dönduyse yine bas asagi donebilir belki. Secde pozisyonunda durmaya calisin gun icerisinde. Bol bol dua edin🌼 rabbim hayrlisini nasip etsn hakknzda
mrvsrcn Arzu_Ak 31 haftalığım her kontrole gittiğimde değişiyor bebeğin pozisyonu inşallah 38 de normal doğum için uygun olur bende normal istiyorum
Arzu_Ak mrvsrcn 32 ve 36 haftaya kadar yer değiştirebiliyor o zamanlarda pozisyonunu almış oluyor 36dan sonra değişme ihtimali çok düşük oluyor umarım benim bebişte normal yolla gelir bir ümit bekliyorum döner diye hakkımızda hayırlısı olsun
umaydurununannesi Arzu_Ak benımkı donmedı 38.+5 de sancı cıktı nst de hemen sezeryana aldılar bundan sonrakı zamanlarda hazırlıklı gıtmelısın
Arzu_Ak umaydurununannesi haftaya perşembe 39 haftalık oluyoruz o zaman tekrar gidicem doktorum zor ama belki bi ihtimal dönerse diye beklemek istedi haftaya kadar dönmezse sezeryan için yatış olacak sizde sağlıkla büyütün bebişinizi