Yeniannis-s Gece sağ kasığıma bir ağrı girdi dönemeyecek kadar uykundan uyandırdı sonra yavaş yavaş diğer tarafa döndüm ağrım geçsin diye şimdide azar azar hep kasığım ağrıyor normal mi sizde de oluyor mu 12 haftalık hamileyim
Elifkodalogluuu Yeniannis-s ben 20. Haftama girdim hla kasık ağrısı oluyor doktorum rahim büyüdükçe ağrı olmasi normal demişti ama yine de doktorunuza sorun
AleynaResul Yeniannis-s bebekten olabilir benim de hep solumda ağrım batmalarım oluyo bebekte hep solda devamlı o yüzden diyolar 😊
Eymenmoms Yeniannis-s yaa bnm sol kaşık çok fena ağrıdı böyle bi post açtım bana hayırlı olsun kuzun olacak diye bir yorum geldi ve kuzum oluyor doğru tahmindi dığruluk payı varmı bilmem ama tuttu eğer öyleyse sizinde erkek bebek geliyor ☺️🌸
Meeryem Bendede sol kasikta booyle batma hissi gibi karincalanma gibi bi agri oluyor bilginiz vrmi normalmi
Yeniannis-s Benim de var ilk haftalarda olmuştu uzun bir süredir Meeryem olmuyordu yine ağrı başladı doktora soracağım
Eymenmoms Meeryem Bnde böyle post açmıştım sol kaşık ağrısı diye biri kuzun olacak demişti doğru çıktı sizdende tutar mı bilmiyorum ☺️
AleynaResul Meeryem malesef büyüdükçe şiddeti artıyo üstelik ki artık tekmelerini falanda hissediyorum ben zaten eahat duran bi çocuk değil maşallah artık nabıyosa içerde bazen anlık bişi batıyor felaket 😂
AleynaResul Meeryem bazen hiç hareket etmiyor korkma günden güne değişiyor her gün aynı olmuyo benim öyle bi gün hareketli bi gün aşırı sakin hissetmiyorum bile