annesininaski_ 5 haftalık hamileyim🌺 Hamilelik dönemi boyunca en çok faydalı olan şeyler neler ? Yada zararlı olan şeyler nelerdir kızlar bilgi verirmisiniz 🌺 neler yemeliyjm , nelerden uzak durmalıyım.🌠🌿
eylmz annesininaski_ doktorum bana paketli Gıda, salam sosis sucuk, tavuk,ciğer, asitli İçecekler yiyip içmememi söyledi
Habibe_ annesininaski_ ben ilk hamilelligimde kendimi hiç kısmadım herşeyden az az yedim çok şükür bir sıkıntı olmadı ,insanın canı çekiyor 💃🤣 İkinci hamileliğim şuan şekerim olduğu için hiç birşey yiyemiyorum ve o kadar kötü bir his ki Allah yardımcım olsun ♥️
eylmz mrsmom_ önermedi kendisi doğal olmadığı için. Canın çok çeker illa yemek istiyorum dersen de organik köy tavuğu olduğuna emin olduğun yerden cok az ye dedi
gamzecgr mrsmom_ benimki de yazın daha kolay bozulduğu için dışardan hazır yeme dedi tavuk için kendimiz evde yapınca sıkıntı yok 🌸
mrsmom_ Yesillik olarak maydanoz yemiyorum ben o biraz tartismali sanırım. Asitli içecekler kesinlikle salam sosis sucuk kesinlikle. Dışarıda salata yemeyin. Az pişmiş et yumurta yenmiyor.
annesininaski_ Habibe_ Bende ilk hamileliğim de hiç böyle şeylere dikkat etmedim . Sadece salamdan çok soğudum tadı çok kötüydü bide asitli içecekler tuketmedim .
mrsmom_ gamzecgr çok mantıklı bende ilk gebeligimde yemiyordum ama tatsız sonuç olunca oyle bir bastirmisim ki neden yemedigimi hatirlayamadim. Simdiki doktoruma sordum herşey yiyebilirsin dedi🤷🏻♀️
Habibe_ annesininaski_ bende herşeyden az miktarda tükettim çok şükür sıkıntı olmadı normal hayatta da salam yemedim o zaman da yememistim🌸🌸
gamzecgr mrsmom_ bence de yoksa komple yediğimiz herşey hormonlu zaten tamamen çabuk bozulmasıyla alakalı 🌸