hulyaakgn34- Kızlar 40 olduk fakat hala ne nişan ne su hiç bişey yok doğum kanalına bile girmemiş gelesi yok okadar ağırlaştım ki çok zorluyor artık denemediğim şey kalmadı küçük bi kızım da var onunla daha da zor oluyor siz neler yaptınız
papatyaseveranne hulyaakgn34- merhaba, 40+2 olduk bizde aynı durumdayız. Sadece ufak sancılarım çıktı nst de. Kanala doğru ama tam olarak inmiyor bir türlü. 41 i bekliyoruz, kanala iner mi bu saatten sonra merak ediyorum 🥹 siz şu an ne durumdasınız?
Meryembozkurt46 Benim oğlum oyleydi 40 haftalıktı suyum bitmiş fark etmemişim apar topar amaliyata aldılar mecbur kaldık
hulyaakgn34- papatyaseveranne yaa allahım artık sağ salim kurtarsın diyorum sizide benide hakikaten çok zorluyor askere direk doğup gidecek heralde diyorum benim kide hala bekliyor salı gününe kadar gelmezse yatışı konuşucaz doktorumuzla 41 den sonrasına bırakmam dedi en fazla 41 bizimde Doğum kanalına hiç belli olmuyor her an girebiliyorlar ilk gebeliğimde 32 de girmişti kızım ve karnımın üst kısmı resmen boşalmıştı ordan biliyorum umarım sizinde müdahale olmadan bir an önce başlar doğumunuz yavrunuza kavuşursunuz