Sevval0 Kızlar 20 gün oldu sezeryan olalı . Ameliyat yerimde hala uyuşuklik var ve belimde ağrı 😏 bu hissizlik ne zaman geçer , kanamam da az az leke şeklinde bu ne zaman bitiyor 😂 onerileniriz nelerdirr tavsiye verir misiniz
Mommysu Sevval0 ameliyat yerinin uyuşukluğu kalıcı oluyor maalesef 😂 Benimde belim çok ağrıyordu. 1 sene sonra falan hacamat yaptırdım rahatladım
Gmz5560 Sevval0 kız o uyuşukluk geçmiyor herhalde 40 gün oldu cimdikliyorum hiç bir his yok vallahi kanama için bende 40 gün sürdü leke şeklinde şuan kanamam yok
yarencaliskan Sevval0 benim kanamam 40.günümde bitmişti :) bende öyle çok hisssizlik olmadı ya doktoruna sor istersen ben normalim suan ama 2. Sezeryanda nolur bilmiyorum 😅
Sevval0 Mommysu Allah’ım şaka yapiyorsun 😂 ama iğrenç bir hissizlik buu napacam yaa korkar oldum 40 ı çıkınca ilişkide falan bile rahatsız olurum been
iremmm1919 Sevval0 Zamanla hafifliyor biraz daha benim en sonun üstünden 5 sene geçti . Simdi hamileyim doktor ultrasonla bakarken tahammül edemiyorum resmen 😊🤣 içim giciklaniyor
201520202023 1 yil kalıcı göbek hissetmemeniz 2 sezeryan oldum 3. Yolda tecrübeliyim yani tüy bile kopartsaniz hissetmiyosunuz bel agrisida malesef öyle belden igne yaptiklari için agri oluyor cogu zaman