Ebraz Simaybalim22 resimlink yaz google çıkan ilk veya 2. Siteye tıkla orda yükle linki kopyala buraya yapıştır
Yazmelegi_ Simaybalim22 benim 12 günlük yara hiç boylr değil varla yok arası benimde mi.bole olcak acaba
Simaybalim22 Yazmelegi_ ya bılmıyorum moralım cok bozuk şuan benım cildim cok kotu boynumdada amelıayy ızı var aynı boyle işk 1 2 hafta boyle değildi sonra boyle oldu
minikoannesi123 Simaybalim22 benim 40 gün oldu, hem en kısmı daha kısa ameliyat yerinin, hem de ameliyat izinin alt ve üst kısmı bitisik duruyor. Bence doktorunuza sormalısınız
Mommysu Simaybalim22 ben ağustos sıcağında doğum yapmıştım ve 1-2 ay sonra kabuklaşmıştı. Sizin ki daha taze gibi gözüküyor doktora gittiniz mi
Daisy0000 Simaybalim22 Doğum yapalı 48 gün oldu ,sezaryen yerimde varla yok arası bir görüntü var.. Bence siz bi doktorunuza gösterin
Esmanurkarakoc123 Simaybalim22 bende sezryn oldum hatta şuan 21 haftlk hamileyim. Ona rağmen böle bsy yok. İnce bi çizik var sadece. Bu biraz değişik duruyor. Doktoruna gidip göstermelisin.