Cambardak__ Hamilelik belirtisi yaşamayip hamile kalan varmı? Herkes kasık ağrısı bulantı baş ağrısı gibi şeyler yaşadığını söylüyor bunlar herkeste olurmu
bebegimmm60 Cambardak__ ben hiç belirti yaşamadım hatta test yaparken umutsuz bir şekilde yapmıştım ama pozitif çıkmıştı
mervemurat16 Cambardak__ benim hiç belirtim olmadı test yaptım pozitif çıktı.belirtilerim 5 haftalıkken başladı sadece kusma ve koku hassasiyeti vardı
abnw Cambardak__ benim de hiç belirtim yoktu regl 1 hafta gecikince test yaptim ki ondan da umudum yoktu.21 hafta olduk karnımın büyümesi dışında hala belirti yok 😂
gamzecgr Cambardak__ ben hamileliğimi öğrendikten 1-2 hafta sonra belirti yaşamaya başladım hafif hafif sonra yoğunlaştı
Sedefkitir Cambardak__ bende ilk gebeliğimde bulantıyla beraber test yapmıştım suan 2. Gebeliğim günüm geri hala bişey hissetmiyorum hamilelikle alakalı
bebitomom Cambardak__ 6 haftalık öğrendim ne midem bulandı ne başım döndü mr çektirecektim ablamlar ısrar etti mr çektirmeden test yap diye bende sırf sussunlar diye yaptım hamileymişim 😂 şuan 34+5 haftalığım hala hiç bir belirtim yok karnım çıkmasa bebiş hareket etmese kendimi hamile hissetmiyorum
denizk24 bebitomom sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah bebeğinizi 🌹 ben 9+1im hiç belirtim yok normal mi diye araştırıyordum bende :(
nursultan00 Cambardak__ ilk iki gebeliğimde kusma mide bulantıları ile öğrendim ama 3 gebeliğimde adet bi kaç gün gecikince öğrendim.. Bunda kusmam yok rahatım dedim ama meğer bebeğim beni bırakmıştı baştan 18 haftalık olmam gerekirsen 15 haftada kalbi durmuş kürtaj oldum geçen ay
Gunay_2412 Cambardak__ bende kasik agrisi olmuwtu ama hic ihtimal vermemiwtim normal soguklugum oldugundada oluyodu adetden bir gun once oylesine test aldm yaptm aninda pozutiv ckmwti
Tug_34 Pazar günü öğrendim 5+5 im şuan, minik kasık ağrısı harici belirti yok. Test yapmasam hala regl olcam herhalde diye beklerdim.
bebitomom denizk24 Allah razı olsun sizde sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🙏🏻 muayeneler de doktorunuz herhangi birşey söylemediyse edişe etmene gerek yok her hamilelik bir olmuyor bende başlarda korkuyordum millet yok kusmaktan bıktım ay herşey kokuyor vs diyordu bende tık yok şimdi diyorum şükür etmem gerekiyormuş mis gibi hamilelik geçirdim
tazeanne123_ Cambardak__ benim 7+4 de başladı sadece hamile olduğumu göğüs agrisindan anladım ucu çok hahasti
zumrasmom1 Cambardak__ adetim geçene kadar hiçbir ayırt edici belirti yaşamadım. Normal adet belirtilerim vardı. Önemsemiyordum. Adet günü pedi taktım bekledim adet olmayı yok. İkinci günde aynı.ucuncu gün test verdim negatif. Sonra bri hafta daha olmadım duzenlide olan birisiydim. Kadın doğum doktoruna gittim kist falan var herhalde diye ama hamileymişim geç dollenmeymis