Ftmky Hanımlar ilk doğum sezaryen ikinci de normal doğum yapanlar bilgi verebilir mi ? Nasıl oldu doğum süreç nasıl vs ?
Merve20 Ftmky biz ssvd planlıyoruz . Şuan 39+5 teyim. Bekliyorum. Eğer ssvd başarılı olursa burada paylaşacağım inşaallah 🫠🫠🫠
Kubraavera Ftmky Ssvd malesef bir sektör haline gelmiş. Bende çok istiyorum normal doğurmak ama yapan doktor ekstra ücret istiyor ebesine ayrı ücret doulasına ayrı ücret bide %70 rüptür tehlikesi var her Ssvd de. O yüzden çok tereddütlüyüm açıkçası.
sykserife Merve20 suni sancı almadim kendi sancimla doğum oldu. Zaten ebeler de yardim edemiyor karna basma gibi bi llay olmuyor kendi hakinizle doğum yapmaniz bekleniyor
Nhlhmz11 sykserife arada çocuk olmaması için ne yaptınız yani ? Ben spiral taktırdım kaydı , şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum , ama buda tam korumuyormus .
sykserife Nhlhmz11 spiral taktirdim bana gelmedi cikarttirdim o sebeple. Yasmin kullanıyordum ona rağmen hamile kaldim. Şimdi kordonlarimi baglatcam
Nhlhmz11 sykserife benim daha ilk bebeğim beş aylık oldu , iki gün önce de ilk adetimi oldum . Ben daha çocuk istiyorum ama bebeğim biraz daha büyüsünde