naneliseker_ Merhaba kızlar.16. Haftdadayımm. Normalde hapşırırken acırdi ama bu sefer hazırlıksız yatakta yakalandım asiri acıdı yerinden çıkacak sandim inşallah bebeğime birseu olmamıştır. Sizde yasadiniz mi ?
Sehseh naneliseker_ ben 10 haftadayim aynısı bende de oluyo hapsurur hapsirmaz ağrı giriyor karnıma bende böyle korkuyorum ama bişey olmaz Allahin izniyle bide hapşırık tutunak iyi değil diyolar
bernayerli naneliseker_ aynısını bi geçenlerde gece bide bu hafta gece yaşadım, o kadar büyük bir acı oldu ki karnimda korktum nefesim kesildi bir an az durdukça gecti ama korkudan uyuyamadım sabaha kadar
Firstmomfirstchild naneliseker_ ay inanir misin asırı acıyor hapsırıncı öksürünce.. ama her kontrolümüzde su ana kadar iyiydi korkma 🥰🥰 allahin izniyle bir sey olmaz
Seyma3534 naneliseker_ hapşırma ve öksürme sırasında bacaklarınızı karnınıza çekerseniz ağrınız fazla olmaz
Nzlcncncn naneliseker_ hapşırırken tüm karın kaşların normalde kasılır. Hele ki gebelikte rahim büyümesiyle kasılan karın o yüzden bu kadar ağrır. Haftan ilerlemiş çok normal acıması. Bende korktum çünkü hapşırırken çok acıyordu ablam ebe 20 yıllık. Ona sordum ordan biliyorum.
Catsofmom naneliseker_ Ben alerjik rinitim ard arda 9-10 kez hapşuruyorum çoğu kez. Hapşurukla öksürükle hiçbir şey olmaz yavruna demişti doktorum. Bende çok korkuyordum. Üzülme. Kendinden geçecek kadar oksürmek doğumu tetıklıyormus sadece
naneliseker_ Catsofmom çok teşekkürler. Bende malesf alerjik rinitten senelerdir çekiyorum kader arkadaşım:) hapşırmaktan artık doktora sprey ilaç dedim vermedi "(
Catsofmom naneliseker_ 🥺🥺ahh bizi biz anlarız. vermıyorlar kuzum ya 😔 bi serum fizyolojık verdı o da açmıyor. Az kaldı Allahtan doguma. Senınde 1 haftaya hafiflemeye başlar inşallah kuzum