06minik17 Ebrummm aç tok farketmez canım. Ama en etkili zamanı yemekten 2 saat sonra içmek. Emilimi daha kolay ve hızlı oluyormuş😊
misiszachk Ebrummm doktorum aynı zamanda kuzenim günde bir tane al dedi aç tok yemekten şu kadar saat sonra diye bir şey söylemedi çok önemli olsaydı uyarırdı mutlaka
Mhtpgnby Ebrummm Benim kullandığım folikasitin reçetesinde aç karna yazıyor bende doktora sordum yok aç içme kahvaltıdan yarım saat sonra iç dedi
AlininAysesii Aç karna kana daha çabuk geçiyormuş, midende sorun varsa tok karna alınıyor. Benim reflüm var, tok karna içiyordum.
AlininAysesii Ftmskry Ben onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum bulantının, çünkü bana tok karna bile bulantı yaptı. 🤦🏼♀️
06minik17 misiszachk canım bende çok önemli bir şey olduğundan söylemedim onu. Sadece yemekten 2 saat sonra alındığı zaman yemeklerle birlikte sindirimi daha hızlı oluyormuş. O yüzden söyledim. Yoksa vitamin sonuçta farkeden bişeu yok
AlininAysesii Tilbe Benim küçüklüğümden beri reflüm var maalesef, sadece hamilelikte yaşamıyorum bu sorunu.
GamzeAltndas Ben folbiol 5 mg kullanıyorum ,eczane sabah kahvaltıdan 15dk önce veya sonra iç dedi . Sende öyle içebilirsin canım :)
Merve201119 AlininAysesii canım bedede reflü var hatta iki yıl önce reflü ameliyatı oldum ama şikayetlerim ameliyat sonrasında devam etti hamile kalınca bi sorun yaşamadım sizin şikayetleriniz devam ediyormu hamilelikte
AlininAysesii Merve201119 Şikayetlerim hala devam ediyor evet, zamanında sabah kahvaltısında içilen kolaların acısını çekiyorum şimdi 😁 ben çiğneme tabletlerine bağışıklık kazandım, tek çözüm yastığı yükseltmek 🤷🏼♀️
Merve201119 AlininAysesii ah o kolalar deme😁😁bende aynıydım kolayla gözümü açıp kolayla kapatırdım canım