Engineermom Cevremde Anadolu John Hopkins’de Zeki Beyi cok tavsiye ettiler. En ince detayina gore moral vererek iyisiyle kotusuyle soyluyormus.
tugce4161 Canımben normalde medikal parka gidiyurm ikili testim sorunlu çıkınca doktorum yaptırmami istedi iki yer söyledi biri izmit medikal park diğeri Anadolu sağlık merkezi ama ücretleri çok geldi izmitin ki 475tl digeride 600tl dediler benim doktor özellikle perinotoloji doktorunun yapmasını istedi kadın doğum doktoru istemiyorum dedi Umuttepe beni kabul etmedi Marmara araştırmadaki doktor da üç hafta yokmuş süresi geçtiği için Gebze yüzyıl hastesinde buldum belli günlerde ve saatlerde Pendik yüzyıl dan gelip yapıyormuş perinotoloji doktoru 400tl ye yaotirdjm çookda güzel baktı 😊
Gamzeciks tugce4161 bende medicalparka gidiyordum. Sigorta yaptırana kadar yüzyıla gideyim dedim. Yüzyılda çiğdem kılıç a randevu aldım. Kalp atışlarını dinlemeye gidicem inşallah. İyidir doktor inşallah
tugce4161 Gamzeciks kaç haftalık cnm ben yüzyılda başka hiçbir doktora muayene olmadım cnm bilemiyorum inslalh iyidir medikalde kime gidiyodn
Gamzeciks tugce4161 medicalde burcu çetinkayaya gidiyorum. Sigortam ocakta başlayacak o zamana kadar idare edeyim dedim. Anadolu hastanesine de gidebilirim belki bakalım.
Denizreyyan Gebze medicalde Ömer Talip hocaya yaptırdım bende çok ilgilendi en ince ayrıntısına kadar baktı ve bizede anlattı sağolsun
tugce4161 Elif28 yüzyıl hastesinde doktorun adını hatırlamıyorum cnm aradığın zaman bilgi verirler 400 TL ye hafta içi iki gün geliyor perinotoloji doktoru
Melike26 Ben Gebze yüzyıl hastanesi Çiğdem hanıma gidiyorum normalde ama detaylı 400 tl. O yüzden merkez hastanesinde radyoloji bölümüne gideceğim 8 Şubat randevum fiyat 270 tl
Ruzgar_1405 Melike26 Ben de merkez hastanesinde ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum ne kadar önceden randevu alınıyor?
Ruzgar_1405 Melike26 Ben de merkez hastanesinde ayrıntılı ultrason çektirmek istiyorum ne kadar önceden randevu alınıyor?
Melike26 Ruzgar_1405 kaç haftalık hamilesin? En iyi sonuç alınan haftalar 21-22. Haftalar oluyor. Bir iki hafta öncesinde randevu al çünkü günde 2 renkli ultrason için randevu veriyorlar
Betuls Ben Gebze özel yüzyıl hastanesinde yaptırdım yalnız doktorun ismin hatırlamıyorum ikiz olduğu için 600 tl ödemiştim
Mutlu_E Betuls canım memnun kaldın mı detaylıdan ? Bende ikiz gebeyim 650 tl dediler, nasıl ilgilendiler güzelmiydi ???