Ebus2045 Slnaycn benim ilk oğlumda öyleydi hatta şuan 2. Ye 31 haftayim hamileyim bu da öyle duruyo yabi makat geliş. İlk oğlum dönmedi sezaryen oldum bu döner mi bilmiyorum
cokkasmabeabi Slnaycn daha yeri boldur bin kere yer değiştirir o merak etmeyin. Son zamanlar dönemiyorlar. Benim de bir gidişimde makat geliş bir gidişimde baş geliş 😂
Slnaycn Ebus2045 benim de ilk hamilelgimde baş asagidaydi hep bu böyle olunca merak ettim 🥰 teşekürler
Slnaycn cokkasmabeabi yarın gideceğim bakalım inşallah döner ya ilki normal de bunu da normal istiyorum Allah izin verirse 🙏
pinkioctober cokkasmabeabi 36 ya girdik benim de makat geliş doktor bacaklarını kendine çekmemiş döneceğini sanmıyorum dedi😔 sizin ne zaman döndü
Hlycsr91 Bende 28 haftalığım geçen hafta baş aşağı duruyordu ama bugün kontrole gittiğimde kafası yukarıda yer değiştirmiş dönmüş daha döner dedi doktorum.
cokkasmabeabi pinkioctober 32deyim daha ben. Diğer ikisi ne zaman döndü hatırlamıyorum. İkincide en son 33te muayene olmuştum ne dedi hatırlamıyorum 37de doğuma gittim kimse ultrasonda bakmadi bebeğin başı nerde diye nst artı açıklık bakıldı dogum yaptım