Bebiskosuu 5melekannesi 1. Saat toklukta doktorlar 140ı geçmesini istemiyorlar. Çok yüksek değil ama sınırları da biraz geçmiş şekeriniz
5melekannesi Busraakay_26 evde takipliyim canım 36. Haftadayım gebelik haftam ileri olduğu için evde makineyle ölçüm yapıp takip edicem 1 hafta
5melekannesi Busrayilmaz18 evde takipliyim canım 36. Haftadayım gebelik haftam ileri olduğu için evde makineyle ölçüm yapıp takip edicem 1 hafta
EmreBeyiBeklerken Busrayilmaz18 75 ml içtim 1. Saat sonunda 139 çıktı üst sınırda denildi bu yüzden diyet uyguluyorum düzenli kontrol ölçüm yapıyorum hiç 180 falan demediler açlık en fazla 90 tokluk 140 olmaliymis
Bebiskosuu 5melekannesi gebelerde 1. Saat önemseniyor ben hep 1. Saati ölçüyorum öyle söylendi bana burada da okuduğum hep gebelerin 1. Saati baz aldığı. Ne yediniz böyle çıktı belki bi şeyi çıkarmanız gerekiyordur söyleyin birlikte değerlendirelim
Sebnem9593 5melekannesi şekerleri şeyler yemeyin ekmeği azaltin hamur işi yemeyin düzelir çok yüksek değil 140 altı olması lazım 1saatin
5melekannesi Bebiskosuu Valla canım şeker takibi yapıcam diye dikkatli yemeye çalıştım kaşar domates ve ekmek yedim
Bebiskosuu 5melekannesi nasııl bi ekmek ama ☺️ Beyaz ekmek fırlatıyor. Fırından alınan tam buğdaylar ortada çıkarıyor gerçek beyaz un katılmamış tam buğday bulursanız o iyice düşürüyor
Bebiskosuu 5melekannesi içeriğini bilmiyorum ama o çıkarmıştır yanında bi şey yemesenizde beyaz unlu ekmek çıkarıyor. Bol bol lifli yeşillikli beslenin bir de tam buğday ekmeği alın düşer inşallah ☺️
Busrayilmaz18 EmreBeyiBeklerken hayır canım özellkle sordm hemşireyede sağlık ocagndaki ve özel muayenedeki doktruma, ikisi de aynı seyi söyledi. Eğer 75 içtiysenz sizn sekeriniz yok.
Baharoloji EmreBeyiBeklerken doğru söylemişler 1. Saat tokluk 140 sınır 2. Saat 120 benim hepsi normal açlık bir kere 92 geldi 1 haftalık sonuçlarda doktorum diyet yaptırıyor :)
5melekannesi Sebnem9593 az önce akşam yemeğinin tokluk şekerini ölçtüm 1. Saati 106 geldi, dikkat etmem lazım sanırım
Sebnem9593 5melekannesi benim bildigim günde bir kez ölçülür o da sabahları ac karinayken bide yemekden 1saat sonra
EmreBeyiBeklerken Busrayilmaz18 bana boşuna mı diyet yaptırıyorlar ben nerdeyse aç yaşıyorum yaklaşık bir aydır yahu 😰😰