aslanprenses_ Zelihaa23 yeterli miktarda su alman iyi. Ama ekstra bebeği geliştirmiyor. Yani çok su içtiğinde bebeğin ekstra gelişmiyor.
mervee19_ Zelihaa23 bende çok fazla su içiyorum günlük 5 litre ayriyetten gün içinde git gel içiyorum derken kaç litre oluyor bilmiyorum doktorum bana günlük 3 3 buçuk litre kadar icememi söyledi sağlık açısından fazla su içmek de iyi değilmis 3 3 buçuk litre bizim ve bebek için yeterliymis azaltıyorum yavaş yavas
Deletedmom0071 Bebeği geliştirme değil de suyunun artmasını sağlıyor o da heliştiriyordur dolaylı olarak zaten. Su içmemek bebeğin susuz kalmasına sebep oluyor bu yüzden içmeniz çok çok iyi bir şey 🌸
mervee19_ gamzecgr bende sabaha kadar hiç uyumuyorum sürekli lavoboya kalkıyorum cidden ama su içme huyumu da bırakamıyorum 😂😂
aslanprenses_ Zelihaa23 bebeğin gelişsin diye içiyorsan üç günde 19 litreyi biraz fazla. Günde 3 3 buçuk litre su içmen yeterli olacaktır. Tabi doktoruma da sor. Sağlıklı beslendikten sonra bebek alacağını alır merak etme.
bernayerli Her kipirdayisimda wc gitmem gerekiyor ne 3 ü ne 5 i, sabaha kadar saysam 10 u geçiyordur belki, günde tam 3 litre içiyorum ama gun icinde o kadar tuvalete gitmiyorum, gece ne oluyor anlamıyorum uyku kalmıyor kalkıp yatmaktan