Emirin_annesi98 Minnosmino23-23 çok hoş bir model internetten yazıp baksana çok beğenirsin gerçekten birkaç aydır kullanıyorum efsane gören herkesin ağzı açık kalıyor yani bu aralar moda olmuş istersen netten bir bak
Emirin_annesi98 Minnosmino23-23 ben geçen ay 30 bine almıştım şu an fiyatlar ne bilmiyorum yükselmiş olabilir 22 ayar bu arada benim aldığım çok güzel
Evafor 64Demet64 gram yüksek ise onunda bedeli var zaten kendim 5 yıl Atatürk havalimanında çalıştım prosodurleri biliyorum 🤭
Edaaa123 Evafor merhaba valize güneş kremi makyaj malzemeleri rol on parfüm vs koysam sıkıntı olur mu
64Demet64 Evafor türkiyeden dönüşte 430 euroyu gecmeyecek sekilde altın vs getirebiliyorsun sırf gectigi an bildirmek zorundasin gümrük bedeli var. Bildirmessen yakalanirsan cezasi var. Tabi bu almanyaya dönüs icin gecerli diger ulkeler nasil bilmiyorum
Evafor Edaaa123 merhaba olmaz bagaj kisminda ama el çantası kol çantası a koyarsanız su bile olsa uçak içi sıvı parfüm vs yasak direkt çöpe atılır açılmamış olsa bile
Mire 2 gün önce eşimin erken gelen doğum hediyesii ☺️ daha doğuramadım ama hediyesi geldii 39+5 olduk eşimin ve doğacak kızımın baş harfi (italyan zincir harfi de kendim eklettirdim)
Minnosmino23-23 Mire ay çok güzelmiş canım benim eşim de doğum hediyesi alacak ama süpriz yapmayı beceremez bebeğin adı ne olacak biz Ali koyacağız inş
Minnosmino23-23 Mommysu hahahaaaa haha haaaa ay karnım ağrıdı gülmekten ne komiksin Herkesin bir zevki var
Evafor 64Demet64 hemen hemen her ülke için geçerli bu verilen gram i geciyorsa bedel ödüyorsun habersiz vs geçirmek zaten el konuluyor ve satıcı olduğunuzu bile dusunorlar bunuda normal karsilamiyorlar.