damlalmila2017 Erken gebelik testi olarak hangi marka kullandınız? Reglinize kaç gün kala yaptınız ve memnun kaldınız mı?
Pamuk damlalmila2017 2 hamileligimdede comfort ve prodoctor kesin sonuç verdi.Asiri silik cikmisti beta 9u bile gösterdi.
Ebruebos Prodoctor kullandım ben 3 gün kala falan silik çıktı beta 41 di . Ama oncomed var kaset test onu da yaptım aynı gün o da çok hafif silik çıktı. Erken gebelik testinden daha iyi bence oncomed. Fiyatı da yarısı kadar
damlalmila2017 Pamuk reglinize kaç gün vardı yaptığınızda? Bende internetten sipariş versim şimdi prodoctor testten. Ben regli zamanına tatilde olucam. Erken öğrenmek istememdeki sebep regli geciktirici ilaç kullanmam gerekebilir
calkusuuu damlalmila2017 prodoctor kullandım ben 4 gün kala iki kez yaptım ikisi de silik çift çizgi çıktı , beta 48 di bence gayet doğru sonuç veriyorlar
Pamuk damlalmila2017 Bende hepsiburadadan koliyle sipariş vermiştim.Benim yumurtlamam adete yakın oldu o yüzden adetin 2. Günü yumurtlamanin 11. Günü gördüm.13 sene hamile kalamadım o testler hiç bende yalancı pozitif çıkarmadı.Olumsuz yorumlarla modunuzu düşürmeyin.
elfy12 damlalmila2017 asla hiç birini tavsiye etmem ili aydır cift çizgi gördüm kan verdim gebelik yok yanılma payı cok cok yüksek bana kalırsa bekle gününü kaset test yap
Zeynep1121 elfy12 alttan muayene edince görünüyormuş kese bazen kan tahlilinde çıkmıyormus haberiniz olsun ✋️
Ebeguy damlalmila2017 inovita almıştım trendyoldan adetime üç gün kala yaptım üç tane ve doğru sonuç verdi bende tavsiye üzerine almıştım deneyebilirsiniz
Deryalina- Adet gününden iki gün önce yaptım gecikmeyi bekleyemedim silik çizgi ile ogrendim gecikmenin ilk günü de kan vermistim markayı hatırlamıyorum malesef doğru sonuç veriyor diye düşünüyorum
Zeynep1121 damlalmila2017 innovita kullandım adetime 6 gün vardı tam çıktı adet olmadan önce öğrendim çok hassas tavsiye ederim 😊
adatuna damlalmila2017 predictor erly kullandım 7 gün varken sonucu görmüştüm silik de değildi çok memnunum o markadan.
Serendipity16 Ben productor almıştım internetten adetime 5 gün var az önce yaptım negatif yanlış olma ihtimali var mı bu kadar erken gösterir mi ?