Ebuss35 Merhaba bugün hastaneden doğum ücretini öğrendim ve sezaryen doğumda iki gün kalındığını biliyordum sordum hayır birgün kalınıyor diyorlar ilk gitmeye başladığımda iki gündü bir değişiklik oldu sanırım orda doğum yapan varmı acaba ?
gamzecgr Ebuss35 bi arkadaşım yapmıştı baya memnundu ne kadar olmuş doğum ücreti sadece Cüneyt beyin doğum ücretini biliyorum o da doçent olduğu için pahalı biraz
Gumus25 Ebuss35 ben yaptım bir gün kaldım. Gerekli görülürse 2 gün kalınıyor galiba, benim doktorum bir gün sonra taburcu etti
Rabia_91 Ebuss35 yapan çok arkadaş vardı burda, benim yakında olacak inşallah bekliyoruz bakalım. Doğum ücreti en son 31.500 liraydı muayene de 1250 liraydı. Benim sigortam olduğu için pek bilgim yok fiyatlarla alakalı. Kaç gece kalındığı da sezeryan da 2 gece normal de 1 gece diye biliyorum
Ebuss35 Basakaltunsoyy Evet ilkay hanım için 25 bin dedi benimde şuan 30 haftalık hayırlısıyla doğum yapalım inşallah 🤲🏻🌸
Ebuss35 Rabia_91 Bugün sordum sezaryen için bir gece dedi bende anlamadım normalde iki gece olması lazımdı.
Simgekzltoprak Rabia_91 merhaba hangi sigortadan yararlanıyorsunuz ? Birde sigorta olduğu için 15 tl dışında bir ödeme yapıyormusunuz?
Basakaltunsoyy Ebuss35 bebim bildiğim normal doğumda kalınmıyor sezaryen bir gece olarak biliyorum, doktorum İlkay hoca 🥰
babymomy_ Rabia_91 merhaba bende Anadolu sigortalıyım 😇 yatış birimiyle görüştüm . Doğumda ek ücret çıkar mı diye . Epidural 1500 bide işitme testi 250 TL ücret çıkar dediler siz konuştunuz mu
defneveannesii_ Merhaba, doktorum Cüneyt bey doğum ücreti 31.500₺ doçent ve profesör doğum ücreti bu şekildeymiş 🙏🏻 25 Ağustosta sezaryen doğumum var nasipse, 1 gece kalınıyormuş. Ekstra bir durum olursa doktor gerek görürse 2.gün kalınıyormuş 🌸🙏🏻
Rabia_91 babymomy_ evet görüştüm aynen epidural ücretliymiş. Yoktu aslında öyle bişey ama temmuz ayında yenilenen sözleşme ile gelmiş. 😕
Exelanss babymomy_ daha bugün görüştüm aynısını dediler bana da. 1+1 şeklinde kalabilirsiniz 2 gece kalmayı karşılıyor dedi
babymomy_ Rabia_91 keşke karşılasaydı bende normalde poliçem karşılar diye biliyordum şaşırdım duyunca 😏
Rabia_91 babymomy_ bende şaşırdım açıkçası. Ama malum normal de doğum fiyatı o kadar yüksek ki 1500 lira hiç bişey onun yanında. O yüzden dert etmedim pek. Ben 7500 e yaptırmıştım poliçeyi. Baya kardayım yani.
babymomy_ Rabia_91 tabiki. Bende 5 Bin TL ye yaptırmıştım 😇 ekstralara çıksa bile yine baya iyi bir fiyata yaptırmışız