Gul-41 Ayshataha yok canim makinanin disa ses verme ozelligi yokmus ama ekrandan kesenin icini gordugunu soyledi doktor ama biz bisey anlamadik cok istiyoduk sesini duymayi
Ayshataha Bizde 6+4 kızlar temmuz sonu diyor rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 😍❤️
Ayshataha EbruAslan13 peki siz kesenin içini gördünüzmü kalbini duydunuzmu ben dün gittim sadece kesenin yanındaki göbek bağını gördü kalbinizdeki duyamadık haftaya pazartesi tekrar bakıcak
Tazeannevebebegi Ayshataha gecenlerde gittim duyamadık ama kesenin içi görünüyo büyüdük epey Pazartesi gidicez inşaallah duyucaz kalp atışlarını
EbruAslan13 Ayshataha 5 haftada bellı oldu kesının ıcı dolu olup olmadıgı 💓 atısıda duyuluyordu.. ben 4 haftalıkken gıttım dedı kesen var ama ıcı dolumu bosmu oldugunu anlamak ıcın haftaya gel dedıı ben de sasırdım ılk defa boş kese dıye bısey duyunca🤷🏻♀️
ecedrsvm Benimde 6+0 uygulamaya göre 10 gün önce keseyi ultrasonda gördük 😍 Benin gebelik belirtileri yok sizde ne gibi belirtiler var ?
Tazeannevebebegi ecedrsvm kusuyorum,göğüslerde şişlik, ara ara kasık ağrısı,baş ağrısı,sürekli uyuma isteği,halsizlik,yorgunluk vs canım
GamzeAltndas EbruAslan13 6+5 haftalık hamişim bende Ağustosa denk geliyorum sanırım Rabbimlıkla kucağımıza almayı nasip etsin ❤️☺️🙏🏻
GamzeAltndas EbruAslan13 aa vallamı kalp atışını duydun mu canim ben pazartesi inşallah duycam .🙏🏻☺️❤️
GamzeAltndas EbruAslan13 Darısı başıma canım ya 🙏🏻☺️ hem heycanlı hem tedirginim inşallah bi sorun cikmaz