Sema__5 2 gün önce silik olan test adete 1 gün kala yine silik başına böyle olay gelen varmı neden olabilir varsa koyulasmasi gerekmez miydi🌸
Aysee1123 Sema__5 Koyu olması gerekmiyor diye biliyorum. Ben aynı testi gecikmemin 2. günü yapmıştım ve öyle çok koyu değildi silikti çizgi. Sonuç pozitif şuan 28+5 🦄 Siz kan verin
Pamuk Sema__5 Benim aşırı silikti beta verdim 9du.4 5 gün sonra yine test yaptım yine silikti.Onemli olan kandaki yükseliş
__mom1 Sema__5 ben 3 gün kala yapmıştım çok silikti 2 gün sonra tekrar yaptım ilkine göre baya bi belirginleşmişti
Sema__5 Aysee1123 ay ciddimisin ALLAH ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🌸 testler böyle olunca kan vermedim testler sürekli silik çıkıyor kasette negatif çıkıyor
Aysee1123 Sema__5 Ben tek o testi kullandım dediğim gibi zaten beklediğim bir gebelikti. Diğer çizgi bildiğimiz silikti yani. Bu benim yaşadığım sizinde hakkınızda hayırlısı olsun inşallah ☺️
Sema__5 Aysee1123 amin isteyen herkesin hakkında hayırlısı olsun inşallah betaniz kaçtı testte silik çıktığında
Aysee1123 Sema__5 E nabızda 1500 yazıyordu ama sağılık merkezinde elime verdikleri kağıtta 3000 yazıyordu bende tam anlayamadım onu 😂
Sema__5 Aysee1123 Aysee1123 yaa bende hep e nabizdan bakardım sonuca en iyisi doktorun verdiği herhalde 😆🌸
Sema__5 Pamuk kasette negatif çıkıyor predictor early de sürekli silik çıkıyor kan versemmi kararsizim dizinde aynı test miydi
Pamuk Sema__5 Kaset testte benimde negatif cikmisti çok ağlamıştım.Deger çok düşük olunca.Hakkinizda hayırlısı olsun
gamizee_ Bu test bende adetimin 7-8 gün gecikmesinde bile silik çıkıyordu genelde silik çıkıyor yani, ama adetten 5-6 gün öncesinde bile çıkıyor çok iyi bir test👍🏻
gamizee_ Sema__5 evet evet pozitifti adetimin 4-5 gün öncesinde, ama baya zaman geçtikten sonra bir daha yapmıştım onda da silikti. Silik olmasını dert etme yani sen 2 gün aralıkla 3 kez kan ver düzenli artarsa tamamdır hemen doktora git sonra😊
Sema__5 __mom1 benim 4 gün kala silikti ama gözle net gözüküyor 1 gün kala yaptım yine aynı silik kararsız kaldım kaset negatif