9392 36 haftalık gebelikte bebeğinizin hareketlerinde sizinde azalma oldu mu bana gündüz hareketi çok az geliyor oda tekme atmıyor sadece içerde yer değiştiriyor şeklinde sizinde öyle mi
gulsahklkn 9392 35+4 haftalığız şuan benim de hissettiğim hareketler sizinle aynı tekme şeklinde değilde artık kayıyormuş yer değiştiriyormuş gibi bi his var ordan oraya toplanıyo ama henüz hareketleri tam azalmadı
Mamasu 9392 36 yım benimde aynı dürtersem tepki veriyo gündüzleri o kadar gece hareket ediyo. Dün doktora gittim söyledim herşey yolunda normal dedi nst de çektirdim bir sıkıntı çıkmadı
9392 9392 aynen benm de öyle canım ya hareket ediyor ama bana yeterli gelmiyor ben mi pinpirikliyim acaba diye düşündüm
elosunannesii Evet canım bende de azalma oldu yarın 37. Haftaya giriyorum normalmiş azalma olması yeri daralıyor. Ama sen yine çok hareketsizlik sezersen mutlaka git ☺️
9392 Mamasu aynen benm de aynı canım geceleri hareketi daha fazla sebebi neymiş peki canım söylediler mi
9392 naz_ozz çok teşekkürler Allah hepimizin bebeğini sağ Salim kucağımıza vermeyi nasip etsin bebeğimizi de bizi de korusun inşallah 🤲🧿