Sehseh Kizlar şuan ben iki buçuk aylığım ilerleyen dönemlerde zor olurmu sizlerin nasıl geçiyor çalışırken iş çalışma yerinizden memnunmusunuz rahat mı işiniz bazı yerler insanı çok yoruyor ama çok şükür benim işim rahat yine
dudaktan_kalbe25 Sehseh bnmde rahat şükür ama yinede oturmakta yoruyor masa basında ama iste ne bilim evde olmak vardı smdi😂
minibebisim Sehseh ilk 3 ay çok zorlandım ama şimdi daha rahat geçiyor çok şükür 🥰 sadece sinir problemim var bu bebek bana sinir yaptı ahahahahaa insanlara çabuk sinirleniyorum o kadar
Rabia__q Sehseh bende 2 buçuk hamileyim işim ağır kafede çalışıyorum mutfakta 4 senedir çalışıyorum aynı yerde bir fil şimdi bana Eylül ayına kadar çalış sonra çıkışını verelim tazminatını al çık diyorlar ne yapmalıyım bilemedim
Merve1616 Sehseh şimdiye kadar çok şükür rahat geçti.Masa başı çalışıyorum.33.haftadayim.37 de izne çıkacağım inşallah 🌸
Sehseh dudaktan_kalbe25 bende gün boyu oturuyorum oturmak da çok sikici oluyo bende aynı hep uzanmanin hayalini kuruyorum 😃😃
Busece06 36 haftalık hamileyim görevim gereği bot giyiyorum 😁 Allah sabrını veriyo ya zaten ben çalışmayı seviyorum çalışarak psikolojim daha iyi oluyo benim evde kafayı yerim
dudaktan_kalbe25 Sehseh eve gelince diom uzanayım da cocugumda rahat etsin bütün gün bnmle birlkte oturuo😂
Sehseh Rabia__q madem zor tazminatini alıp çıkman iyi tabiki hayırlısı olsun hamile olduğun için öyle yapmışlardır benim iş yeri de sıkıntı yapti yeni girdim girer girmez de hamile kalmışım çocuk dusunuyomusun die sormuslardi bide hayır demiştim 😃
sultanssa Rabia__q 32 ye kdr calisin 32 den sonra dogum iznine ayriliyorsunuz cikis verilmiyor hem rapor parasinida alirsiniz
Sehseh Yelizka1998 Allah herkesin yardımcısı olsun canım ya benimde gidip gelmesi sıkıntı oluyor otobüsler hep dolu oluyor tıka basa kimseden yerde isteyemiyorum gobusum yok diye utanıyorum bigun dusucem diye korkuyorum
Sehseh minibebisim ya 9 ayy ve doğum sonrası kendimizi toplayana kadar idare etsinler artık napalim 😃😃🫣