Kızlar biraz uzun yazacağım ama nolur okuyun fikrinize çok çok ihtiyacım var. bugün muayenem vardı 39+4üm. Bana 2 buçuk hafta önce Çatı muayenesi yapmıştı ve gayet olumlu konuşmuştu gayet güzel uygun demişti. Bugün tekrar yaptık ve üst kemiğin basık bebeğin başı çok yukarıda kötü bi muayene bu dedi. Kendi kendine gelmez dedi. Sonra ölçümlere geçtik bebeğimin kafası geçen hafta 1 hafta geri çıkarken bu hafta bi hafta ileri çıktı yani 1 haftada 2 hafta atladı. Geçen hafta 3300 ölçmüştü 3500 falan doğar herhalde dedim o kadar bile olmayabilir demişti. Bu hafta minimum 3700 bu çocuk dedi. Ben nasıl birden böyle kilo aldı kafa büyüdü deyince tekrar tekrar ölçtü aynı sonuçları söyledi. Şimdi bu kadar iriyse gittikçe kilo alır başlatsak mı dedim su an seni yatırsam kafasının bu kadar yukarda oluşuyla %80 Sezeryan olursun dedi. Pazartesi tekrar kontrol edip salı yatış verelim dedi. Ben normali denemek istediğimi söylediğimde kardeşi olsa normali bu durumda önermeyeceğini %99 Sezeryan olacağımı söyledi. Sürekli çocuğun kafası çok yukarda inmemiş dedi. Doğumda bile inmiyor mu bu kafa? Fazlaca sezeryana yönlendirme hissettim. Yarın bi doktorla daha görüşeceğim ama Derya hanım için arkadaşlarım önce normal için pozitif konuşup son haftalarda Sezeryana yönlendiriyor dediği için kafam karıştı açıkçası. Benzer deneyimi olan nolur paylaşsın. Çok sağolun şimdiden çok üzgünüm inanılmaz çok normal istiyorum yönlendirme ile Sezeryan olmaktan korkuyorum yarınki doktorda aynı şeyleri söylerse olurum tabiki ama özel hastane kurbanı olmak istemiyorum. Nehir bayrama gitmeyi düşünüyorum sabahtan gidip sıra almayı. Alır inşallah muayeneye kendisi çatı yapıyor mu? Bilginiz varsa yazarsanız sevinirim
Son iki hafta ölçümlerimi ekledim bu kadar büyür mü bi haftada bilmiyorum sizde bi bakarsanız çok sevinicem