Mlina Kızlar ‘Güneşli Erdem Hastanesi’nde perinatoloji bölümüne gidip memnun kalan var mı? Doktoru nasıl detaylı bakıyor mu? Resim cd falan veriliyor mu? Yardımcı olursanız sevinirim🌼
NewMom__ Mlina merhabaa ben detaylı ultrasonumu yaptırdım güneşli erdem hastanesinde ücreti 1400 tl doktorumuz çok iyiydi yüzünün resmini en güzel şekilde çekip vermeye çalıştı ben çok memnun kaldım inşallah sizde memnun kalırsınız🌸
Mlina NewMom__ çok teşekkür ederim yaa ☺️Rabbim evladını hayırlı etsin. Sağlıkla kucağına al inşAllah💖 doktorunuzun adı neydi?
NewMom__ Mlina Rica ederimm😊 Aminnn Rabbim hepimizin evladını hayırlı etsin, sağlıkla kucağımıza alalım🌸 Mahmut Güngör detaylıya giren doktorun adı iyi bir doktor inşallah siz de memnun kalırsınız 🩷
Mlina NewMom__ aminnn🌼 peki eşinizi içeri aldılar mı acaba? Genelde eşleri almıyorlarmış çoğu yerde. Birde kadın doğum içinde oraya mı gidiyorsunuz yoksa sadece detaylı için mi gittiniz
Minigiim-vebenn52 NewMom__ kendi muayenesi mi var doktorun yoksa erdem hastanesinde mi bakıyor erdem hastanesinde böyle bi doktor görünmüyor internette ama Nesrin Hanım bakıyor sanıyordum ayrı bi perinatoloji doktoru mu var ?
NewMom__ Mlina kadın doğuma da aynı hastaneye gidiyorum ben eşim çalıştığı için kayınvalidemle gittim aldı doktor içeri🌸
Metar NewMom__ merhaba doğum yaptınız mı acaba doktorunuzdan memnun kaldınız mı ben hala bir doktor bulamadım gönlüme göre o yüzden sormak istedim