tugceeebayarrr Ayyyy kızlar doğurdum 🌸🙏 Hiç doğurmayacağım sanan anneler doğuyor emin olun 🙏 34+3 geceden gelem bi akıntı ile başladı 29.11.18’de gelen akıntı ve beklenmeyen bi ara ara sancılar geldi gitti bu arada bebeğim 36+2 de önden gidiyor 😍 sonra ben hala farkında değilm, sonrasında eşim 3 te gitti işe o gittiğin saat 6ya kadar şiddetli sancı dokturma yazdım hop gelin dedi ben serum verir sancı geçer eve gelirim sanıyordum fakat öyle olmadı.😨👶 Doktor ağrıyı kesmek için 2 serum 2 ilaç 1 iğne derken,😔 Daha küçük olmasına rağmen bu kadar çıkmak istemesini hiçbirşey engelleyemiyordu. 🤗 Neyse Saat 4 de baktık olmayacak 13 saattir normal Doğum sancısı çektim doktor bu bi hafta erken suni sancı veririm ama tehlikeye atmayalım dedi bende tamam dedim girdik ameliyathaneye 😷 o kadar soğuk ve ürkek bi yer ki titriyorum epidural oldu ama hissediyorsun yine de önüne perde çektileer doktorun ellerini falan hissediyorsun ama sersemsin zaten sonra bi 10 dakka falan bebek sesi bütün gözler onun üzerinde tutamadık miniği içerde diye ♥️🤗😅 Sonra ağladığı yere baktım zaten görür görmez bayılmışım heyacandan odaya çıktık falan ama küvezde😔 resmen 1 ay önce doğurdum🤗 2 Ocak derken, 30 kasımda doğdu. Şükür sağlıklı rabbime binlerce kez şükür 🙏Güçlü sağlıklı ama küçük olduğu için küvezde. Nolur dua edin çıkalım. Hiç korkulacak kadar kötü değil Doğum mucizevi bişey hatta 🙏 Kokusu herşeye değiyor. Allah hepinize kolay ve bi nefeste Doğumlar nasip etsin 🙏 Çok düşünmeyin düşünürseniz geçmiyor bi nefeste inşallah bütün anneler 🙏 Sağlıklıysa ne zaman gelirse gelsin, zaten size bırakmıyor kendisi geliveriyorlar ♥️🙏 30.11.18 saat 04:33 ⏳ Hakkınızı helal edin kızlar💋 Hoşçakalın ve dimdik kalın
Esraksoy37 tugceeebayarrr Rabbim ömrünü size bağışlasın ne güzel olmuş hayırlısıyla evinizede götürmek nasip olsun...Aceleci oğlan bizimki ne zaman doğacak acaba sabırsızlanıylruz...
Berkaytuana tugceeebayarrr Canimmm Rabbim sana bagislasin sağlıkla büyüt çocuğunu😍 İnşallah sağlıkla bir an önce evinize gidersiniz
sonsuzmasalim tugceeebayarrr Allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah. Oğlun seni ve ailesini tanımak için çok fazla sabırsızlanmış demekki 😅 Küvezdende en yakın zamanda sağlıklı bir şekilde çıkar inşallah💙💙
BuseTrkhan Yaa ganı benim gibi benim de 33+3 de sancım geldi ilaçlarla durdurmaya çalıştı doktorum ama bakalım muayenem var 34 haftalığım dua edin kızlar bana 😘🙏😌😌