Damlaturkmen Ya canım çokkk cesaretlendirdin inşallah benim doğumumda seninki gibi olur rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin ❤️
Okayss Damlaturkmen çok sevindim cesaret almanıza kendinize ve bebeğinize inanın eminim her şey güzel geçecektir Rabbiminde izniyle
TubaEraslan Okayss hayırlı olsun bebeğiniz normal doğum yapıpda içini temizlemek için nesen uyuttulqr sizi merak ettim . Bana kalçamdam yaptılar dikişler için o an herşeyi takip ettim
TubaEraslan Tatunya merhaba canım 🥰 bende kalkıp sancılar geldikçe dünden kalma namaz kazam vardı onları kılmıştım 🥰 bi geliyor bi gidiyor çünkü sancılar 🥰
Gizemlibirisi MerveTeyze o işler hiç belli olmuyor valla.kimi Dalyan gibi gencecik kadınlar da çatısı dar oluyo ne bilim açılma olmuyo normal dogmuyo.kismet biraz da.rabbim en kolay şekilde kurtarsın:)
Ezoo28 Okayss maşallah ne güzel 😊 peki çatı muayenesi kötü mü herkes çok korkutuyor normal istiyorum bende nasipse ama çatı muayenesinden daha çok tırsıyorum sanki herkes o kadar kötü anlattı ki
Okayss Ezoo28 Vallahi ilk çatı muayanemde bende çok korkup kasılmıştım ama korkulcak bi şey yokmuş eline bol jel almasını söyleyin doktorunuza kuru bi şekilde bakmasın o can acıtır ve hiç kasmayın gözünüzü kapatın bi kaç dakikada bitiyor
Okayss 35aysegul Rabbim kadınlara öyle güç vermiş ki yapamayacağımız bir şey yok o yüzden hiç endişe etme sezeryanda olsa normalde olsa bi şekilde oluyor yavruna kavuşuyosun 🥲
QBuse1123 Okayss ayy doğumdan çok.korkan ben için çok moral.oldu çok teşekkür ederim Allh analı babalı büyütsün inşallah 😘💕
Okayss Matmazelbebi RAbbim kolay dopum nasip etsin canım kalpten iste bende öyle istiyordum oldu çok şükür 💕 Bebeğim 2970 kg doğdu plasenta dikiş hiç birini duymadım çünkü anestezi verip uyuttu doktorum dinlenmem için kesi atılırken iğne yaptı onuda hiç hissetmedim kızımın adıda Elif 😊🥲💕
Okayss bbaby44 Allah razı olsun darısı başınıza inşallah beni anestezi ile uyuttular bebek doğduktan sonra hii birini duymadım💕
1melekannesi3858 Okayss canım usg deki kilosu ile arada fark oldu mu baya ben şuan 36+4 haftaligim 2500 gram doğum felan olursa baya düşerse diye korkuyorum.
Okayss Tatunya Başka şeylerle oyalanmak gerçekten stresi azaltıyor öneririm kafanızı hep başka şeylerle meşgul edin 😁😁
Okayss Happymomme Epidural olduğumda ıkınma hissedememekten korktum yani iş uzasın istemedim açıkçası