Bernnnaaaa Fidas97 Haftanız göre baya kısalmış aslında 23.hafta bitmeden serklaj yapabilir doktorunuz göz göre göre niye yapmıyor anlamadım
Gldbrr2021 glsnsglm onu hic hatirlamiyorum hafta olarak. bir ara 30 oldu sonra tekrar 27 oldu, hep o civarlarda devam etti cok uzamadi
glsnsglm Gldbrr2021 ben şuan 32+4 teyim progestanı 2 gün önce bıraktım 31 mm olmuştu doktor yeterli dedi de ondan sordum sağolun
Sedefibrahim Fidas97 tabi var ben Progestan fitil kullandım o sayede yükseldi iki ay kullandım 23 den 36 ya çıktı
Gldbrr2021 Fattuma evet uzunluk 20 mm alti olmazsa ve daha once rahim agzi kisaligindan erken dogum yapilmadiysa serklaj yapilmiyor
Fidas97 Sedefibrahim Gunluk ancak yatiyormuydunuz yoksa normal her zamanki gibi hareketde oluyormuydunuz
Sedefibrahim Fidas97 tabi biraz daha yavaşlattım hayatımı doktor da öyle demişti eskisi gibi iş yapamadım ufak tefek işler dışında çoğu zaman yattım
Fidas97 Sedefibrahim Cok tesekkur ederim 20 gundur ilac kullaniyorum etkisni gec gosteriyordur her halde