Meltemtuna Kız hissediyorum ama çok bulantım olmuyor aslında kusma bulantı çok olurmuş ,bu sadece hurafe mi acaba 🙃
Matmazelbebi Meltemtuna Kızım olacak. Ne mide bulantısı ne kusma hiçbirşey yaşamadım. 6-7 haftalıkken kasık ağrısı 11-12 haftalarda da göğüs ağrısı büyüdüler. Başka hiçbirşey yok doğru dürüst aş ermedim bile.29+5 den yazıyorum 😂🥰🙈🧿
KahveliBirAnne Meltemtuna cnm ikinci oğluma hamileyim 15 haftaligiz 5 haftadan beri kusuyorum bulantım var hemde Co kk fazla.ilaca rağmen boyke sen düşün cinsiyeetle alakası yok bence
Meltemtuna Matmazelbebi bende de kasık ağrısı çok oluyor ,ara ara tabi de.oğlumda kasık ağrısı nedir bilmezdim acaba bu kız mı diye hevesleniyorum 💕🥰
Sezen01 Meltemtuna oğlum olacak hamile kaldıgımdan beri ne midem bulantım ne kusmam hiç olmadı çok şükür 🤓😁😁
Derara Meltemtuna oğlumda bulantım hiç olmadı. Şuan 6+4 hafta hamileyim çok bulantım var. Bakalım bizim ki ne olacak. Çok heyecanlı. Bu hurafelerr inanmak geliyor içimden kız olacak diye🥰
BirazbundanBirazondan1 Meltemtuna 31 haftalık kızım olacak 26 haftaya kadar miğde bulantısı ilacını kullandım. 🥴
Sevcan_nefes Kızım da ne bulantı ne kusma hiç bı belirtim yoktu. Smdi oğlum olacak kusmam bulantım çok fena haldeydi. Yeni yeni hafifledi sadece sabah bulantılarım oluyor soğuk sütle muz iyi geliyor onada
turangiller Hiç bulantim olmadi oğlumda şimdi gene hamileyim gene hiç bulantim olmadi kızım olucak 🤷♀️ biraz bünyeye alakalı galiba
Jesca Meltemtuna valla benim hiç midem bulantım falan olmadı çok da rahat geçiyor hamileliğim bebeğim kız..ilk çocuğum erkek ondada aynı şekil hamileliğim çok rahat geçmişti
Canann1601 Meltemtuna kız ben 5 buçuk aylık hamileyim maşallah diyeyim hiç bulantım kusmam olmadı diyebilirim sadece sabahları mide kazintisi oluyordu ilk aylarda cinsiyetimiz de kız. Söylenenlere bakma herkesin bünyesi vücudu aynı değil belirtiler de aynı olmuyo.