Elo__35 Sinir sistemim çökmüş durumda bugün hiçbirşey yemedim kahvaltı yapamadım sürekli kusuyprum ağladım sadece ağladım eşim kahvaltı hazırladı bana fırlattım sinirim bozuldu hiç iyi değilim ne yapmalıyım ilaçta fayda etmiyor psikolojim bozuldu artık
Aslan10 Elo__35 ilk baslarda oluyor canım kusmaktan bunaldığın için uyu kendini dinle yürüyüş yap sahile git evde durma
mervemurat16 Elo__35 psikolojinizi bozmayın.Kafanızı dağıtacak şeylerle meşgul olun bebek hisseder sizi annesi üzülürse oda üzülür yazık.Kussanızda yemek yiyin.14+6 haftalığım dün sofrada yemek yememek için ağladım.İlk zamanlarda bebeğim karnımda ölür mü düşüncesi vardı.doktorum böyle devam ederse psikologa yönlendircem dedi bende kafamı dağıtcak şeylerle meşgul oldum.O yüzden üzülmeyin tadını çıkarın ilerde bebeğinizi kucağınıza alında bunları gülerek hatırlarsınız.
Zehraargan Elo__35 20 hafta boyunca böyleydim ve kullanmam gereken ilaçlar vardı. Resmen benim için eziyetti yani. 20den sonra hafifledi. Biraz sabretmeniz gerek eninde sonunda geçecek😊
Busy Elo__35 ah canım ah ben de suanda tam olarak öyleyim . Hayat kalitem 10 üzerinden 1. Depresyondayım. Kafamı kaldıramıyorum bulantıdan . Bir de küçük kızım var bakmam gereken …. İlk hamileliğimde uyuyodum hep bulantıyı hissetmiyim diye . Şimdi o imkanda yok. Sayılı gün gelir geçer diyorum telkin ediyorum kendimi. Bebeğimiz sağlıklı olsun da bi şekilde dayanacağız napalım 😔 -
Elo__35 Aslan10 dün yürüyüşe çıktım koşarak eve geldim kustum o kadar bıktım ki herşeyden nefret geliyor bu ara 😞
mervemurat16 Elo__35 zamanla düzelirsiniz.Ama zorlamanız lazım kendinizi yemek yiyemesenizde çubuk kraker, galeta, leblebi ,meyve onları yemek için kendinizi zorlayın.
Elo__35 mervemurat16 öğlen muz yedim yine çıkardım genel anlamda hep açım nasıl olacak bilmiyorum hele su asla içemiyorum ağzımdayken kusuyorum daha 😞
Tsrhlya Elo__35 Sade galeta çok iyi gelmişti bana kuru kuru bir süre yedim ondan size de tavsiye ederim ilk başlarda sade yiyin sonra labneye batırarak yiyin hiç yemeğince daha kötü oluyor