yenibirannis 31+1 eksiklerimiz şuan bildiğim kadarıyla yok herşeyi yıkanıp ütülenip dolaba asıldı çanta kaldı bi tek hazırlıymmı erken mi sizler kacncı haftada hazırladınz erken hazrlayıp iyiki hazırlamısım diyen varmı 🥰
kelebekucusu yenibirannis 30+3 olduk 29.haftada hazirlayip koydum kenara. Zaten her şeyiniz yıkanıp ütülenmiş hiç riske atmayın çantanızı hazırlayın. Ne zaman doğum olacağı belli olmuyor kafanız rahat olsun en azından 😇
Tucemsiiii Haftada hazırladım bence hazırlayın koyun kenara. Çünkü ne olacağı belli değil 34+0da düzenli sancım çıktı çok şükür bir sıkıntım yok ama bir sıkıntı olsaydı doğum olabilirdi yani hazır durması daha iyi
neanladinyurdagull yenibirannis 31. Haftada yıkadım ütüledim birkaç gün içinde hazırladım tamamen 34. Hafta doğuma gittim tam zamanında hazırlamışım bebişlerin ne zaman geleceği belli olmuyor valla şimdi 2. Ye hamileyim yine 30. Haftalarda tamamlarım diye düşünüyorum
Ebus2045 yenibirannis 31 deyim bende hala hiç bişey hazirlamadim.hatta 1 hastane çantası dışında hala ortada bişey yok
Yenibirannee Ebus2045 bende ayni şekilde. Ilk kizimdan cok kiyafet var hepsini paketleyip kaldirmistim onlara bakıp eksiklerimi ayarlicam kismetse bu ay sonuna doğru 😬
Ebus2045 Yenibirannee ben bidaha düşünmüyorum diye oğlumda sadece çok begenidklerim ilk giydiklerini falan saklamistim o yüzden alinacakta çok ya
baybarsmom yenibirannis 30 haftalığım suan 33 34 gibi hazırlayacağım çantayı. Daha alacaklarım var alıp yıkamayı düşünüyorum 32. Hafta gibi