Serendipty Serim ben yaptırmadım evde kendim ölçüyorum şeker aleti alıp bir hafta ölçüm yap doktorunla sonuçları paylaş
bdenerigokce Serim ben gerekli görmüyorum, yaptırmayanların çoğu gizli şeker çıktı etrafımda🤷♀️ üstelik dikkat etmeme rağmen belirtim olmamasına rağmen yaptırdım ben 🙈 3 kez kan vereceksin var mı yok mu öğreneceksin 1 hafta parmağımı sürekli kanatmaya değmez 😂😂😂
Yazmelegi_ Serim ben yaptırdım yaptırmam diyen biriydim doktorum ileride sıkıntı olursa o.zaman için rahat etmez dedi ve iyikide yaptırdım
Serim Teşekkür ederim hepinize bende yaptırmak istemiyorum ama çocuğa bir zarari olur mu diye de şüphede kaldim
myangelson Serim doktorum gerekli gördü yaptırdım bebeğe neden bir zararı olsun zararlı birşey olsa yapılmaz
Didossum Ben ilk hamileliğimde de ikincisinde de yaptırdım ilkkinde çıkmadı ama ikincisinde düşükte olsa çıktı bence yaptır herhangi bir zararı yok
Serim Az önce gittim sordum doktora sen bilirsin dedi .yaptırırsan bir anda o kadar şeker yükleneceksin, yaptırmazsan ileriki haftalarda bir sorun çıkarsa şekerle ilgi müdahale etmek zor olur dedi . Ben yine de kararsızım.