Kubra00111 Merhaba kızlar eşiim sonucunu almaya gittim sprem sayısı düşük 12 milyon dendi 8 gün sonra ultrason var ona göre ilaç verilecek bu sayı çok mu düşük
Eksijelibon Kubra00111 hareketlilik nasıl? 30 m altı düşük sperm ama hareketlilikte cok önemli. 12 m spermin hepsi ileri hareketliyse mesela iyi
Kubra00111 Eksijelibon Dr sayı düşük dedi ulstrasonu görüp ona göre konuşalım dedi sonuçları o zaman CD ile alacağım
Kubra00111 MelodyFairy kaç olması gerekiyor ki canım 15 milyon olması lazım en az dedi değeri düşük dedi ulstrason var 8 gün sonra
Ozlm_31 Kubra00111 çok düşük degl normalde 15 milyon olması gerekiyor sık sık deneseniz bebek olma ihtimali yüksek eşimin 700 bindi bir milyon bile degldi 12 milyon bence iyi Bi rakam
Kubra00111 MelodyFairy 8 gün sonra ultrason var gidince bende tam detaylarını öğrenip alayım sonucları ona göre söyleyin ben diğer seyleri bilmiyorum
Marsmelow Kubra00111 ml’de mi bu sayı ? Ml’de 15 milyon normal sayılıyor. Diğer değerler de önemli ama. Hareketlilik, morfoloji.
Kubra00111 Marsmelow bana kağıt vermedi Dr ulstrasona göre konuşalım dedi değeri biraz düşük ama engel değil dedi detay ben sormayı akıl edemedim Dr da bişey demedi 8 gün sonra tekrar gidicez öğrenirim inşallah
Ozlm_31 Marsmelow yok hayır 700 binle imkansız dendi ztn bazen 700 bin bazen hiç çıkmıyordu sperm teste ama yani 8 milyonla hamile kalanı gördüm sonuç ta sperm var ben tup bebekle 4.denemede hamile kaldım şuan 24 haftalik hamileyim
Marsmelow Kubra00111 Engel değil demiş zaten doktorunuz. Hiç aklınıza takmayın. Çünkü gebelik için de kafa rahatlığı önemli. Allah nasip etsin tez vakitte 🌷